2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707821 بازدید | 203949 پست
اگ با اکانته دیگمم بزنم چی؟🥲💔📿

اون موقع برمیگردم از نو شروع کنیم😍😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با چند همسری مخالفید ؟ من حرمسرا دارم از کیدراما کی پاپ مانهوا انیمه و فیکشن جان رو حداقل به عنو ...

تو خودت توان هندلشون و داری؟😔

باشه بفرما🎁🎈

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اون موقع برمیگردم از نو شروع کنیم😍😂

خب پس میزنم😌🤣 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

تو خودت توان هندلشون و داری؟😔باشه بفرما🎁🎈

عااام آره 

جان اصلا شخصیتش واقعی نیست حتی نمیتونم تصور کنم چهرشو ولی کراشه 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

شما با چند همسری مخالفید ؟ من حرمسرا دارم از کیدراما کی پاپ مانهوا انیمه و فیکشن جان رو حداقل به عنو ...

واییییی🤣

ببین آیدا نی نی یارم مثل بقیه کلی معشوقه داره

فقط از من میتونی یه همسر وفادار دربیاری

پس لطفا با اون یکی اکانتم گزارش بزن🤧😭

*وقتی دیگه نمیدونی به چی متوسل بشی 😅

@1090_mahpishony    

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

واییییی🤣ببین آیدا نی نی یارم مثل بقیه کلی معشوقه دارهفقط از من میتونی یه همسر وفادار دربیاریپس لطفا ...

ی چیزی بگم ؟

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

عااام آره جان اصلا شخصیتش واقعی نیست حتی نمیتونم تصور کنم چهرشو ولی کراشه

چجوری میگی کراشهه؟ شخصیتش؟

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

واییییی🤣ببین آیدا نی نی یارم مثل بقیه کلی معشوقه دارهفقط از من میتونی یه همسر وفادار دربیاریپس لطفا ...

من چرا نگرفتم 😭

من در حال حاضر همسر رسمی هوانگ هیونجین ام برام شایعه نسازید .

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چجوری میگی کراشهه؟ شخصیتش؟

بله؟!!

ی چیزی بگم ؟

این اون یکی اکانتته؟!

خودم هستم😔😂

چیشد الان؟

چرا عوض کردی 

من چرا نگرفتم 😭من در حال حاضر همسر رسمی هوانگ هیونجین ام برام شایعه نسازید .

ازت سواستفاده ابزاری کردم شرمنده

ولی شایعه رو خوب اومدی🤣