2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 703503 بازدید | 202814 پست
عی جان🫂🥹اینو جدی میگم واقعا از پیامات وایب یه خانوم کلاسیک مهربون و با ادب و اروم برعکسسسس من میگی ...

تمام تلاشمو میکنم به بهترین نسخه خودم تبدیل بشم و واقعا خوشحال میشم که بهم بگن پیشرفت کردم و اثر تلاشامو ببینم

من ازت وایب خیلی خوبی میگیرم و جدا اینو اعتراف میکنم که وقتی اینجوری ازم تعریف میکنی میفهمم چقدر قلب بزرگ و مهربونی داری که این همه محبت رو تو خودش جا داده،قدرشو بدون💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

تمام تلاشمو میکنم به بهترین نسخه خودم تبدیل بشم و واقعا خوشحال میشم که بهم بگن پیشرفت کردم و اثر تلا ...

چقدر قشنگ حرف میزنی من بلد نیستم اینجوری حرف بزنم🥹

من نغمه م سایه جان خوشبختم💖

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر قشنگ حرف میزنی من بلد نیستم اینجوری حرف بزنم🥹من نغمه م سایه جان خوشبختم💖

اونقدر حس خوبی ازت میگیرم که هرجوری حرف بزنی به دلم میشینه؛هر چند فکر میکن تو استفاده از کلمات واقعا خوبی

چه اسم قشنگی💖

نمیدونم چرا یاد این شعر افتادم:

من آن بلبل نغمه خوان توام

که با صد زبان، همزبان توام

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

چقدر قشنگ حرف میزنی من بلد نیستم اینجوری حرف بزنم🥹من نغمه م سایه جان خوشبختم💖

منم از آشناییت خوشحالم نغمه جون💜

امیدوارم بتونیم هر روز بیشتر از دیروز پایه های دوستیمونو محکم تر کنیم💖

هروقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات: « همیشه به قلبت بگو که ترس از رنج از خود رنج بدتر است، و تاریک ترین لحظه شب لحظه پیش از برآمدن آفتاب است...

عع اکرم بانوچندمی😂

به نام خدا

پیش دبستانی میرم👄

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…

به راه بادیه رفتن

به از نشستن باطل

و گر مراد نیابم

به قدر وسع بکوشم

به قدر وسع بکوشم

به قدر وسع بکوشم...

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻

خوب میکنی به کم قانع نمی شوی

خوب میکنی از هر چیز بهترینش را برای خودت میخواهی 

خوب میکنی کوتاه نمی آیی

تسلیم نمیشوی

دست بر نمیداری

خوب میکنی توی چشم های دنیا زل میزنی و حاصل تلاش و سخت کوشی است را طلب میکنی

دنیا برای آدم هایی مثل تو اتفاقات خوب بی شماری کنار گذاشته است

مانند پدری که

فرزند جسور ترش

را بیشتر دوست دارد

آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم

آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم

از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم

((مولانا))

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش

دنبال کسی باش که دنبال تو باشد

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش

پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت

منت نکش از غیر و پروبال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرانی

پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش

ماه من غصه چرا؟

آسمان را بنگر

که هنوز

بعد صدها شب و روز

مثل آن روز نخست

گرم و آبی و پر از مهر به ما می‌خندد

یا زمینی را که

دلش از سردی شب‌های خزان

نه شکست و نه گرفت

بلکه از عاطفه لبریز شد و

نفسی از سر امید کشید

و در آغاز بهار

دشتی از یاس سپید

زیر پاهامان ریخت

تا بگوید که هنوز

پر امنیت احساس خداست

ماه من غصه چرا؟

تو مرا داری و من هر شب و روز

آرزویم همه خوشبختی توست

ماه من

دل به غم دادن و از یأس سخن‌ها گفتن

کار آنهایی نیست

که خدا را دارند

ماه من
غم و اندوه اگر هم روزی
مثل باران بارید
یا دل شیشه‌ای‌ات
از لب پنجره عشق زمین خورد و شکست
با نگاهت به خدا
چتر شادی وا کن
و بگو با دل خود
که خدا هست خدا هست هنوز
او همانیست که در تارترین لحظه شب
راه نورانی امید نشانم می‌داد
او همانیست که هر لحظه دلش می‌خواهد
همه زندگی‌ام
غرق شادی باشد

ماه من غصه چرا؟آسمان را بنگرکه هنوزبعد صدها شب و روزمثل آن روز نخستگرم و آبی و پر از مهر به ما می‌خن ...

ماه من...
غصه اگر هست بگو تا باشد
معنی خوشبختی
بودن اندوه است
این‌همه غصه و غم
این‌همه شادی و شور
چه بخواهی و چه نه
میوه یک باغند
همه را با هم و با عشق بچین
ولی از یاد مبر
پشت هر کوه بلند
سبزه زاریست پر از یاد خدا
و در آن باز کسی می‌خواند
که خدا هست
خدا هست
خدا هست هنوز

قیصر امین پور

بر سر هر لقمه بنوشته عیان

کز فلان بن فلان بن فلان

هین توکل کن، ملرزان پا و دست

رزق تو بر تو ز تو عاشق‌تر است

تمام حجم قفس را شناختیم ، بس است

بیایید به تجربه در آسمان پری بزنیم

اگرچه نیت خوبی است زیستن

اما خوشا که دست به تصمیم بهتری بزنیم ...

.::. قیصر امین پور .::.