2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706147 بازدید | 203584 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣👍🏿ای جان منم مشدیا رو دوس دارم عسل میدونههههه لهجه مشدیو یاد گرفتم با سختی بسی زیاد 😔🤣

عزیزمی💜

خیلی خوشحال شدم باهات هم صحبت شدم امیدوارم تصویر خوبی تو ذهنت داشته باشم🫂💖 

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

یه نفر میگفت که ادما دو نوع گریه دارن

یکی وقتی خیلی غمگینن... یکی وقتی خیلی خیلی غمگینن.. 

گفتم اینا که فرقی نداره

گفت چرا... دومی دیگه اشک نداره)) 

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

عزیزمی💜خیلی خوشحال شدم باهات هم صحبت شدم امیدوارم تصویر خوبی تو ذهنت داشته باشم🫂💖

منم همینطور 🥲

ملومه ک داری سیسی ژون 🥺🥲🫂

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

خواهرم همیشه میگه میگه که ویکوک فن سرویسه ولی من نمیخوام قبولش کنم واقعا نمیخوام تصور این همه سال قب ...

من قرار نیست چیزی که اذیتت میکنه رو بهت بقبولونم

دیدم اطلاعات خوبی داری و کاملا منطقی و بدون تعصب و خصوصا محترمانه راجبشون حرف میزنی،تصمیم گرفتم اون چیزایی که خودم متوجه شدم رو باهات درمیون بذارم و تحلیلشون کنیم

خیلی از حرفامون پایه و اساس محکمی ندارن و همشون در حد تحلیل وقایع و احتمالاتن

واقعا لازم نیست خودتو با این افکار آزار بدی،سعی کن خیلی جدیش نگیری

منم یه روزایی همینطوری بودم...میتونم تصور کنم اون برچسب توهمی روی افکارت چقدر اذیتت میکنه

بهشون گوش نکن؛این دنیا همش یه خیال زودگذره و ماهیت حقیقت، اون چیزیه که باورش داری

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

یه جاهایی البته یه وقت هایی بهش گفتم که کاش من رو سمت کی پاپ نمیکشوندی ولی خب چون با شوخی و خنده گفت ...

واقعا از ته دل ناراحتی بابتش؟!امیدوارم اینطوری نباشه چون خودمم همینکارو کردم😅

منم واقعا خوشحالم که باهات وارد بحث شدم؛هم اطلاعات زیادی داری هم متعصبانه برخورد نمیکنی هم شخصیت محترم و مودبی داری و من واقعا از هم صحبتی باهات لذت بردم

آها متوجه این قضیه شدم و بالاتر سعی کردم تمومش کنم که بیشتر اذیتت نکنه

متاسفم اگه ناخواسته اذیتت کردم💖

لازم نیست عذرخواهی کنی؛من کاملا درکت میکنم

منم این روزا رو پشت سر گذاشتم

درسته منم به این قضیه پی بردم ولی میدونی چی خیلی حالمو خوب میکنه؟!

آدمایی که وارد کیپاپ شدن اکثرا آزادی تفکر زیادی دارن و بشدت متفکرن

اینکه کیپاپ منو به شما ها وصل کرد واقعا خوشحالم میکنه

و اینکه آره پول مهمه ولی قطعا همش نیست؛هنوزم آدم هایی هستن که اصالت رفتار،گفتار و پندارشون رو حفظ کردن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙