2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706147 بازدید | 203586 پست
منظورم درواقع این بود یه چیزایی رو اینجا باید رعایت کنی و یاد بگیری

خودم بلدم اینو

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اونقدر حس خوبی ازت میگیرم که هرجوری حرف بزنی به دلم میشینه؛هر چند فکر میکن تو استفاده از کلمات واقعا ...

خودت ازبس گلی همرو خوب میبینی دوست قشنگم💜

وای مرسی🫂

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت ازبس گلی همرو خوب میبینی دوست قشنگم💜وای مرسی🫂

کاش نی نی سایت بغل مجازی هم به آپشناش اضافه میکرد💜

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

اقا من تحمل این همه محبتتو ندارممم😭😂قلبم ضعیفه

عزیزم تو قطعا لایق دریافت بیشتر از اینایی💜💖💜

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

چندسالته مهربون؟

20 سالمه

بچه ها این عکس وایب خودمونو میده😂

عزیزممم🥹خب باید بگم که من ۲۵سالمه

دروغ نگو 

زیررر یک سالی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

20 سالمه

یه چیز جالب من تقریبا۱۰ ساله ارمی هستم یعنی از همون اوایل تا همین چند روز پیش اصلا اعتقادی به شیپ کردن نداشتم تا اینکه یه فیکی خوندم و به شیپریان ها پیوستم😂

عزیزممم🥹خب باید بگم که من ۲۵سالمه

اوه خدایا نمیدونی چقدر خوشحالم که الان فهمیدم این همه لطف،تعریف و حس خوب رو از یه بزرگتر باتجربه دریافت کردم😍💖

واقعا شرمندم کردید بانو💜

تو چی میگی پیرزن ۵۹ساله این وسط🤣🤣🤣

غاری‌دیگع‌چیکارت‌کنم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اوه خدایا نمیدونی چقدر خوشحالم که الان فهمیدم این همه لطف،تعریف و حس خوب رو از یه بزرگتر باتجربه دری ...

قربونت برم دختره کیوت ماچ کردنی🥹❤️❤️