|
مشاهده متن کامل بحث +
671387 بازدید
|
193913 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚♀️ARMY
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚♀️ARMY
خب پس توی ۲سال خوب نشناختیشنمیدونی وقتی عصبی و ناراحتم باشه بازم میخنده وچیزی نمیگه تا امثال منو ترو ...
نیازی ندیدم تو بگی چجوریه خوبم شناختمش لطفا دور بیست از رابطه ما کافیه برامون روز خوش!
امثال منو تو هم یکی نیستیم جمع نبند!
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔
بسه بسهمری روابط منو نغمه رو ول کن باهات حرف میزنم خصوصی
اهااا الان داشتم رابطه اتو خراب میکردم؟؟؟
رابطه ما برات مهم نیست فقط الان دیدی داره …
فهمیدم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔
رابطه من با نغمه خراب نمیشه گفتم باهات حرف میزنم تو دت دت بسه
خیلی دلمو شکوندی دیگه بمون همینجا هیچ حرفی ندارم برای زدن!
با هرکی میخوای باش تموم شه بره راست میگی بسه هرچی گفتم آدم کر کره نمیشنوه نمیشه کاریش کرد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ وقت درکت نکردم داشتم حرف میزدم باهات ببین خودتو..
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا وقتی قرار باشه بخاطر دوستی با توبقیه دوستامو بزارم کنارراه نداره مری راه نداره
کجا گفتم با کسی نباش؟؟؟؟عسل خیلی بدم میاد حرف تو دهنم میزاری خیلییییی!متنفرم از این حرکت خودتم خوب میدونی!
1
5
10
15
20
25
30
35
40