2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 670858 بازدید | 193789 پست
کجا گفتم با کسی نباش؟؟؟؟عسل خیلی بدم میاد حرف تو دهنم میزاری خیلییییی!متنفرم از این حرکت خودتم خوب م ...

گرم نگیر با بقیه

لاس نزن با بقیه

لایک کردن پیامای محبت کردن من به نغمه و زهرا

یعنی چی؟ها؟

یعنی ببوس بزار کنار

که نه نمیشه نمیشه

تا وقتی قرار باشه بخاطر دوستی با توبقیه دوستامو بزارم کنارراه نداره مری راه نداره

عسل

مشکل منم؟به خاطر من دوستی تو خراب نکن 

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرم نگیر با بقیهلاس نزن با بقیهلایک کردن پیامای محبت کردن من به نغمه و زهرایعنی چی؟ها؟یعنی ببوس بزار ...

خیلی خوب برا خودت آنالیز میکنی و عمدا اونجا اون رفتارو کردی که بیای اینجا ببینن!حریم دوستانه داره رعایت میشه افرین بهت !

من حتی کاربر های که میگی رو نمیشناسم !

تو گفتی لایک کن یادت رفته؟یاد آوری کنم؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

عسلمشکل منم؟به خاطر من دوستی تو خراب نکن

مشکل تو نیستی مشکل اینه که ایشون خودش از قدیم کینه داره هر بار خواستم بهش نزدیک بشم دور تر شد من خرم که باز میام طرفش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

ساکت شو نغمه خودتم خوب میدونی همیشه هم بهت گفتمبودی هستی خواهی بود فهمیدی؟؟؟؟

خب نه دوستت مشکلش مثل اینکه منم میبینی چطور بامن حرف میزنه بلاخره قبل من با اون بودی 

گرم نگیر باهیچکس محبت نکن دور هممون رو خط بکش

مشکل تو نیستی مشکل اینه که ایشون خودش از قدیم کینه داره هر بار خواستم بهش نزدیک بشم دور تر شد من خرم ...

اسمت مریه؟

اگه توهین نمیکنی مری جان داری زور میگی به خاطر تو دورهمه مارو خط بکشه؟

خیلی خوب برا خودت آنالیز میکنی و عمدا اونجا اون رفتارو کردی که بیای اینجا ببینن!حریم دوستانه داره رع ...

مری یادته قبلا هم دقیقا این رفتار رو داشتی

و بازم دست برنمیداری

من نمیتونم مری منو شناختی میدونی نمیتونم

من لاسمو با نغمه میزنم با بقیه گرم میگیرم هر غلطی بخوام میکنم

تغییر نمیتونم بکنم تصمیم با خودته بمون یا برو

اسمت مریه؟اگه توهین نمیکنی مری جان داری زور میگی به خاطر تو دورهمه مارو خط بکشه؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودشم خوب میدونه نگفت خط بکش !!!خودشم خوب میدونه و داره اینجوری جلوه میده افرین عسل افرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل تو نیستی مشکل اینه که ایشون خودش از قدیم کینه داره هر بار خواستم بهش نزدیک بشم دور تر شد من خرم ...

مری من کینه ای

من بیشعور 

من سم

من خیانت کار

به درد نمیخورم مری من به درد دوستی نمیخورم

مری یادته قبلا هم دقیقا این رفتار رو داشتیو بازم دست برنمیداریمن نمیتونم مری منو شناختی میدونی نمیتو ...

تغییر نمیتونی بکنی چون نمیخوای تغییر کنی وگرنه انقد بچه بازی در نیومدی من داشتم باهات حرف میزدم !!

خیلی بچه ای خیلیییییی بیش از حد 

هر غلطی  میخوای بکن به درک به کیف گربه ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودشم خوب میدونه نگفت خط بکش !!!خودشم خوب میدونه و داره اینجوری جلوه میده افرین عسل افری ...

خب رفتارت همینو نشون میده پس چرا حساسیت نشون میدی به رابطه ما؟

من حتی اسم دوستای عسلو نمیدونم بجز اونایی که مشترکن بامن خوبه بمنچه با بقیه خوبه یانه

تغییر نمیتونی بکنی چون نمیخوای تغییر کنی وگرنه انقد بچه بازی در نیومدی من داشتم باهات حرف میزدم !!خی ...

بسه مری

دیگه بسه 

نمیتونم باهات بیشتر از این بحث کنم

دوستیم؟چی ایم؟هرچی هست تمومه تموم خب!!!!

دیگه نه سمت من بیا نه نغمه کشش دعوا ندارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودشم خوب میدونه نگفت خط بکش !!!خودشم خوب میدونه و داره اینجوری جلوه میده افرین عسل افری ...

باید بگم مری خانم حرف اخر

رابطه من با نغمه قرار نیست تغییر کنه به قول خودت چون نمی‌خوام در نتیجه نمیتونم

نغمه هم بچه نیست تحت تاثیر حرف بقیه قرار بگیره اینو گفتم همه بدونن