|
مشاهده متن کامل بحث +
670858 بازدید
|
193789 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔
مشکل تو نیستی مشکل اینه که ایشون خودش از قدیم کینه داره هر بار خواستم بهش نزدیک بشم دور تر شد من خرم که باز میام طرفش
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔
اسمت مریه؟اگه توهین نمیکنی مری جان داری زور میگی به خاطر تو دورهمه مارو خط بکشه؟
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودشم خوب میدونه نگفت خط بکش !!!خودشم خوب میدونه و داره اینجوری جلوه میده افرین عسل افرین
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مری یادته قبلا هم دقیقا این رفتار رو داشتیو بازم دست برنمیداریمن نمیتونم مری منو شناختی میدونی نمیتو ...
تغییر نمیتونی بکنی چون نمیخوای تغییر کنی وگرنه انقد بچه بازی در نیومدی من داشتم باهات حرف میزدم !!
خیلی بچه ای خیلیییییی بیش از حد
هر غلطی میخوای بکن به درک به کیف گربه ام
1
5
10
15
20
25
30
35
40