هر سال ۲تا ازخواهرام میان خونه مادرم. من همسایه مادرم هستم شب یلدا هرسال میرم خونه مادرشوهر. حالا یه زنداداش عفریته داریم که خواهرا همه با دادا و زن داداشه قهریم. زنداداشه هم هرسال میاد خونه مادرم اینا. حالا مادرم زنگ زده به ۲تا خواهرام که با زن داداشتون قهرید امسال نیاید اینجا چون داداشت و زنش میخان بیان خونم. حالا خواهرا هم خییییییلی ناراحت شدن از دست مادرم و پدرم. مادرم و پدرم به شدت این پسرو عروس و دوست دارن و این پسر و عروس هم به شدت به پدر و مادرم بی احترامی میکنن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطر پدر ومادرتون باهم آشتی کنید وخوب باشید خوش می گذره بهتون دنیاارزش نداره
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak