2777
2789
عنوان

بتا منفی

54 بازدید | 15 پست

دو روز بعد تاخیر بتا منفی😖

پریودم نمیشم  و تا حالا سابقه تاخیر نداشتم این ماه اولین بار کلومفین خوردم و امپول hcg زدم یعنی خیلی علائم دارم دل درد کمر درد  تزشحات آبکی زیاد تهوع خستگی گرسنگی میشه ۱۸روز بعد آمپول اینا عوارضش باشه؟

الان تکلیف من چیه🥺🥺😔😔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از این آمپول قبلا زدین؟ من اولین بارمه خیلی بده واقعا و اخرین بارم باشه بزنم

اره جاشم سفت و درد ناک شده بود

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
۱۸ روز از تزریق آمپول میگذره۲ روز تاخیر دارم

منفیه همچنان؟

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

منفیه همچنان؟

اره🥺 من ۶ تا فولیکول به سایز ۲۴ و ۲۴ و ۲۲ و ۲۰ و ۱۹ و ۱۴ داشتم روز ۱۱ پریودیم  یعنی خاک بر سر من با همه اینا باز باردار نشم اخه مشکل چیه😔😔😔😖😖

اره🥺 من ۶ تا فولیکول به سایز ۲۴ و ۲۴ و ۲۲ و ۲۰ و ۱۹ و ۱۴ داشتم روز ۱۱ پریودیم یعنی خاک بر سر من با ...

منم چنبار اینجور شدم چندسالته عکس رنگی و از اسپرم دادین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

منم چنبار اینجور شدم چندسالته عکس رنگی و از اسپرم دادین

من یه دختر دارم

۳۹ سالمه نه اولین ماهه تحت نظر دکترم ۳ ساله اقدامم

عکس رنگی ندادم

ازمایش اسپرم سالم

شما آخرش چیکار کردین باردار شدین

من یه دختر دارم۳۹ سالمه نه اولین ماهه تحت نظر دکترم ۳ ساله اقداممعکس رنگی ندادمازمایش اسپرم سالمشما ...

من همه راهارو رفتم بعدش طبیعی شدم 

عکس رنگی خیلی کمک میکنه ب بارداری

راستی ۳۹ سال ازمایش ذخیره تخمدان هم دادی اگ دادی حتما بده چون این داروها ک مصرف کردی ذخیرتو خیلی کم میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه راهارو رفتم بعدش طبیعی شدم عکس رنگی خیلی کمک میکنه ب بارداریراستی ۳۹ سال ازمایش ذخیره تخمدان ...

ازه گلم ذخیرم ۴ بود دکتر گفت خوبه راستش تصمیم به تک فرزندی داشتیم و اقدامم جدی نبود تا اینکه امسال عید شانسی باردار شدم و ۸ هفته ایست قلبی کرد و خیلی روحیم خراب شد بعدش حالا نمیدونم دیره یا نه این ماهم نشم کلا بی خیال میشم شاید قسمت نباشه 

من همه راهارو رفتم بعدش طبیعی شدم عکس رنگی خیلی کمک میکنه ب بارداریراستی ۳۹ سال ازمایش ذخیره تخمدان ...

اولین بار بود دارو خوردم یه بسته کلومفین بقیه ویتامین و مکمل بودن شما چند سالتونه و بچه دیگه ای دارین؟

احتمالا اگه پیگیر بشم دکتر مینویسه عکس رنگی اینبار ولی میترسم برم پیشاپیش 

ازه گلم ذخیرم ۴ بود دکتر گفت خوبه راستش تصمیم به تک فرزندی داشتیم و اقدامم جدی نبود تا اینکه امسال ع ...

عزیزم این ذخیره تو سن شما نشون دهنده تنبلی تخمدانه نرمالش بین ۱ تا ۰.۵ هستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولین بار بود دارو خوردم یه بسته کلومفین بقیه ویتامین و مکمل بودن شما چند سالتونه و بچه دیگه ای داری ...

من ۳۰ سالمه و بچه اولمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40