2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635651 بازدید | 183636 پست
فردا شب میام شب جمعه س🤣🤣🤣🤣خوراکی هم برات میارم🤣🤣💔

حتما بیااا 🤤😂🤣🤣

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم چوب میدم دستت بکنی تو... دلت خنک شه خوبه؟؟

آره همین خوبه

بیرون بر کنید میبرم مرسی😔

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

چی عجیبیه؟

معمولا ادمی کع بت حس اضافی بودن بدع ینی تو دنبال توجه دیرن ازشی 

پس ی جورایی برات مهمه 

ادم مهم و هم نمیشع ب راحتی کنار گذاش ،چ برسه ب اینکه بشه ازش متنفر شد..

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

معمولا ادمی کع بت حس اضافی بودن بدع ینی تو دنبال توجه دیرن ازشی پس ی جورایی برات مهمه ادم مهم و هم ن ...

توجیحت رو قبول ندارم..! 

توجیحت رو قبول ندارم..!

نظرت محترمع-

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

والا چی بگم عزیزم😂حقیقت اینه کاین مدتی که من نبودم(نزدیک چند ماه) کلی عضو جدید اومدن و حسابی دوس شد ...

بیا قشنگم اتفاقا قدیمیای اینجا رو چشم ما جا دارن💜🥺

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

ع من شمارو میشناسم کاین و حرفیه میزنیننننن اخه🥺💔 ، زیاد اینجا نمیاین خب ، از این ب بعد غلط میکنه ه ...

چشم عزیزم میامم❤️❤️منم میشناسمتا 

راستش بخاطر کنکور سرم شلوغه ولی سعی میکنم بیام هر هفته

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
چشم عزیزم میامم❤️❤️منم میشناسمتا راستش بخاطر کنکور سرم شلوغه ولی سعی میکنم بیام هر هفته

قدم سر چشم ما میزارین - ، فک کنم حرف زده بودیم یبار ، درکل من جاهای دیگه هم دیدمتون و همینطور همین‌جا😁

اها ، اره خب تمرکزت باید رو درست باشه ، موفق باشییی🥲🫂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652