2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706300 بازدید | 203614 پست
خیلی ازم انتظار دارید خب🙄😶نه در این حد نمیتونم یکم کمتر لطفا

حالا کصافت نگفتی عیبی نداره😭😂

شمارو نگو‌ البته اگه نمیخوای دوست باشیم اصرار نمیکنم🙁

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو رو ولش او رو بعد کسی یادش نمیمونه ولی همه مردم بعد تعریف میکنن میگن سوگولی امپراطور رو یادته ...

سوگولی. امپراطور🤣تف بت پارررم🤣

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

ببین این چطوری بامن حرف میزنه😭🤣🤣🤣باز تو میگی سختمه

از فردا خب🥺

باید رو خودم کار کنم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

امضات😭

🥲💔📿

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

یاخدا🙄😭😂مثل این میمونه به یه جوجه بگی برای شروع میتونی از یه دره بپری

کلا همیشه مودبی یا تو فضای مجازی؟ 

سایه ما دوستاتیم باید باهامون راحت باشی خب 🥲🎀

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

@accidental_genius نگاه سایه همینقدر ساده شیک صمیمی راحت پر از عشق و علاقه کصافت ولی دوست داشتنی😌� ...

عاشقتممم کصافتم😂😂💋

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

نه همونیم که داداشم باهام سر رفیقم دعوا کزد🤣👺

نه‌اونو‌که‌یادمه‌حالا‌اونقدرام‌حافظم‌ماهی‌نیس

تو‌یِ‌کاربری‌دیگم‌اینجا‌داشتی‌درسته؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یس

اسمت چیه؟ بایست کیه؟ چند سالته ؟

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

@accidental_genius نگاه سایه همینقدر ساده شیک صمیمی راحت پر از عشق و علاقه کصافت ولی دوست داشتنی😌� ...

نمیخوام🤕😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

نه‌اونو‌که‌یادمه‌حالا‌اونقدرام‌حافظم‌ماهی‌نیستو‌یِ‌کاربری‌دیگم‌اینجا‌داشتی‌درسته؟

آره تعلیقم🥲

@پاستیل_پشمکپور    

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که