2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635487 بازدید | 183569 پست
واس مرسییی ایداا😍🥺بیا بغلمممممم🫂❤ ایشاله همیشه بمونی برامنه اصلا دیر نرسیدی فقط دو تا بوس؟ دوتا ...

بگردمممم 🥺🫂

توهم بمونییییی😋

ی‌ کوچولو؟😔😂

ن دیگ دوتا مزاح بود ، خب دوتا و ۲۵ صدم؟😌 ، چشممممم😋

عیوای یواش باز کن پس نیوفتی😌😂

اوخی نیگاش کنااا چی ذوخی هم میکونه🥺😔

ی نظر فقد؟🥺😔

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

تداخل زمانی داریمنو تو با هم بیام انرژی نی نی سایت به حدی بالا میره که قابل تحمل واس کاربرا نیست 😌� ...

جونممم ک صد در صد😌🤝..انرژی منم بخاطر انرژیه توعه قربونتبرممم🫰🥲

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیجا نیستم انگاری

اتفافا اونجایی کع باید باشیو ک هستی:)

ولی خودت میدونی منظورم چیع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

دورتبگردممممم من کککککککک💜💜🥹

خدانکنههه

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
عع خدانکنههههه خب من میگم من ب فدات ینی من، اصلانم حرف نباشههه🔚🩵مرسی زنعمووششش💜اخه من قربون تک تک ...

خدا میکنه

من بزرگترمممم من هر چی میگم اوت درستهه اععع

ماچچ به یون قشنگم

خدانکنه😭 بمونی همیشه برام بیا بقلممممم🫂🫂😍

یه از بنگتن بی خبری بم گفت جمعه میاد که😭😂

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
خدا میکنهمن بزرگترمممم من هر چی میگم اوت درستهه اعععماچچ به یون قشنگم خدانکنه😭 بمونی همیشه برام بیا ...

نخیرشم مگ من مردم؟

همیشه میگن حرف حقو از کوچیکترا بشنویدددددددددددد

بوس>>

توهممم بمونیی برامممم.*بغل کردنتتت🥹💜💜

وای جر.میشناسمش؟😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

خوودااا کیووت😂🤌🏻

عودتی🥲

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

مشخصه کیه 😌

😂🥲

2810