2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41945 بازدید | 396 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من دختر 19 ساله هستم و چند ماه دیگه 20 سالم میشه ، تحت فشار روحی روانی زیادی قرار گرفتم و مدام به خودکشی یا کشتن پدرم فکر میکنم ، یه چیزی ذهنمو کنترل می‌کنه و من نمیتونم کاریش کنم ، دانشگاه قبول شدم ولی پدرم اجازه نمیده برم من واقعا نمیدونم چیکار کنم طی این 20 سال جز خشم و عصبانیت و آزار هیچی از خانوادم ندیدم ، اجازه بیرون رفتن از خونه ندارم حتی خونه پدربزرگ ، دایی ، عمو و عمه هم نمیتونم برم خودمم چندساله هیچ دوستی ندارم ، چند سال قبل یه چیزایی میدیدم الان بازم شروع شده حس میکنم دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید به 123 زنگ بزنم و شرایط رو بگم و بخوام دیگه عضوی از خانواده نباشم کمکم میکنن یا بازم منو به خونه برمیگردونن ، من نمیتونم ببینمشون هر وقت چشمم بهشون میفته میخوام یا خودکشی کنم یا سم بریزم تو غذای بابام لطفاً کمکم کنید

سلام ۱۲۳ تونست کمکت کنه؟ منم تقریبا مثل توام میخوام مستقل بشم نمیدونم چیکار کنم

سلام گلم فک نکنم کاری کنه برام

فقط هدفشون اینه جو خونه رو آروم کنن

برا من ک شرایطم هیچ تغییری نکرد

دیگ پوچ پوچم نمیدونم چتور خودمو نجات بدم

سلام عرض ادب و خسته نباشید تو خونواده ایی باشی ک از نظر مالی خوب باشن ولی اون حقی رو ک به گردن بچه ...

بنظرم اول با ۱۲۳ تماس بگیر اگ شرایطتت بهتر نشد شکایت کن شرایطمون ی جوریع درکت میکنم منم گاهی ب خود کشی و.. فکر می‌کنم حس تنفر شدید از خودمو خانوادم حس پوچی شدید اونقدری افسرده شدم ک تیک عصبی گرفتم و ساعتاها بدون وقفه میتونم موهای خودمو دونه ب دونه بکنم 

ولی گلم زندگی روی خش هم داره سعی کن مستقل بشی و از زندگی لذت ببری چیزی ک تموم این ۲۰ سال ازش محروم بودبم❤

سلام من دختر 19 ساله هستم و چند ماه دیگه 20 سالم میشه ، تحت فشار روحی روانی زیادی قرار گرفتم و مدام ...

گل من ب اندازه کافی لذت های زندگی رو از دست دادی پس با ی کار یهویی بقیشم با دست خدت نابود نکن مهربونم🥺❤

سلام من دختر 19 ساله هستم و چند ماه دیگه 20 سالم میشه ، تحت فشار روحی روانی زیادی قرار گرفتم و مدام ...

سلام عزیزم بله میتونید تماس بگیرید ولی چون بالای۱۸ سالی نمیتونن نگهداریت کنن،در کل اورژانس اجتماعی مرکز نگهداری نیست،مراکز نگهداری یه مراکز جداگانه ای از بهزیستی ان ولی شما بالای۱۸ سالید و نگهداری نمیکنن ولی میتونن از طریق قانونی اقدام کنن که مثلا پدرتون شمارو ازارو اذیت میکنه و مانع تحصیلتون شده

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام من ۲۰ سالمه تحت فشار روحی و جسمی زیادی از خانوادم هستم با آژانس تماس گرفتم کمکم کنه آژانس شیراز ...

سلام عزیزم من درست متوجه مشکلت نشدم یکم واضح تر توضیح میدی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
مثلا من افسردگی دارم میتونم تماس بگیرم راهنماییم کنن 

اورژانس اجتماعی بیشتر تو موارد خشونت ورود میکنه و اختلافات خانوادگی 

ولی در کل بله مشاوره میدن بهتون ولی تلفنی نه باید حضوری برید

سلام

یه دختر سیزده چهارده ساله که بچه ی طلاق هست و پدرش نگهش نمیداره چون نمیتونه. مادرش نگهش میداره که مادرش ازش واقعا بدش میاد بارها علنا گفته، اونو اذیت میکنه میزنتش مجبورش میکنه کارهای خونه رو بکنه، از لحاظ روحی که داغون داغون، از لحاظ جسمی هم داغون 

خورد و خوراکش تامین نیست لباس داره پارسال یه خیر براش تعدادی لباس گرفته ولی فکر نکنم مادرش براش لباس بگیره

همیشه مانع درساش بوده که نمره هاش کم میشه وگرنه درسش فوق العاده است، پدر مادرش حدود یکساله طلاق گرفتن، قبل اون هم مادرش اذیتش میکرد الان بعضی وقت ها کتکش میزنه قبلا که خواهر نداشت و سر مامانش با خواهرش گرم نبود هر وقت حوصلش سر میرفت کتکش میزد، هرروز میزدش

پدرش نفقه شو برای مادرش میریزه ولی مادرش براش هیچی خرج نمیکنه، یه گوشی داره که با بدبختی یه پولی ازش بعضی موقع درمیاره که اونم خرج خوراکش و وسایلش میشه

خیلیییییی بدنش ضعیفه، جای خوبی زندگی نمیکنه خونشون کوچیکه

مامانش هم بار ها خواسته بیرونش کنه از خونه معلوم نیست شاید روزی بیرونش کنه

پدرش آدم بدی نیست ولی برنمیاد از پس مسئولیتش

اگه بره خونه پدرش هم جز جنازه ازش نمیمونه هم حال روحیش داغون تر میشه هم شاید نتونه درس بخونه همش باید کار خونه کنه، پدرش هم میخواد زن بگیره و اصلا نمیتونه با زن بابا کنار بیاد

در همین حال هم باباش بیخیاله براش پول نمیریزه شااااید یه موقع هایی مقدار خیلی کمی در حد دویست سیصد تومن فوقش بده، اما میگه من برای مادرت پول میریزم از اون بگیر

میتونه بره پرورشگاه؟ 

پیش فامیل اصلا نمیتونه بمونه فقط میخواد بره پرورشگاه

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃