2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41752 بازدید | 396 پست
اکثرا جواب نمیدن. جواب هم بدن پیگیری نمیکنن.  همه ش ادا و فرمالیته است

نه عزیزم من دو ساله کارشناس اورژانس اجتماعی ام اونم تو جامعه ای مثل بلوچستان!باور کن الان مثلا۵ شبه شیفتم...

ما واقعا در حد توان کمک و پیگیری میکنیم ،حتی ی تماسو هم رن نمیکنیم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
نه عزیزم من دو ساله کارشناس اورژانس اجتماعی ام اونم تو جامعه ای مثل بلوچستان!باور کن الان مثلا۵ شبه ...

چیزی که شما ادعا میکنید با دیده ها و شنیده های من تناقض داره. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر ی بچه دستفروش تو خیابون ببینیم زنگ بزنیم از مرکز میان

به عنوان کودک کار معرفیش میکنیم به سازمان 

حمایت مادی و مشاوره ای به خودش و خونوادش ارایه میشه

هدفمون توانمند کردن خونوادشه( مثلا ارائه مهارت های شغلی به پدر یا مادر که بتونند کسب و کاری راه بندازن که بچه مجبور به کارکردن نشه،مثلا سال۱۴۰۰ خداروشکر تونستیم ۵۳ خانواده کودک کارو توانمند کنیم یعنی به مادر اموزش خیاطی دادیم به صورت رایگان و الان مشغول به کارن)

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
چیزی که شما ادعا میکنید با دیده ها و شنیده های من تناقض داره. 

ادعا نیست،خدمت خالصانه هست و افتخار هم میکنم به کارم و خیلی ارزش قائلم براش چون حداقل خودم و همکارانم تو شهرستان چیزی کم نزاشتم! الان همکار من که فرزند سه قلو داره ولی۵ شبه شیفته و از بچه های شیرخوارش دوره چه ادعایی داره! شاید بگید حقوقتونو میگیرین ولی باید بگم ما کارمندان اورژانس اجتماعی شرکتی هستیم و هردو یا سه ماه حقوق خیلی پایین دریافت میکنیم! پس داریم کار دلی انجاخ میدیم

به عنوان کودک کار معرفیش میکنیم به سازمان  حمایت مادی و مشاوره ای به خودش و خونوادش ارایه میشه ...

مرسی 

فقط ۱۲۳ میاد دیگ واسه کودک کار؟

There is GOD💚💚💚   ..                                               
مرسی  فقط ۱۲۳ میاد دیگ واسه کودک کار؟

بله ۱۲۳ و

مرکز ساماندهی کودکان( که فقط تو شهرهای بزرگ هست معمولا تو مراکز استان ها)

سلام من یه سری سؤال داشتم راجع به اورژانس اجتماعی میتونم بپرسم؟

سلام بله بفرمایید

سلام بله بفرمایید

خیلی ممنون💛💛💛

بعد از استخدامی توی اورژانس اجتماعی میشه تو خانه های امن و سلامت که برای بانوان هست کار کرد؟یعنی روانشناس اونجا شد؟یا این که کار کارمند های اورژانس فقط انتقال دادن به این مراکزه

بعد دقیقا کار روانشناس توی اورژانس چی هستش؟شبیه کار مددکاره؟

استخدام شدن توی اورژانس به پارتی و اینا که نیاز نداره؟

برای مصاحبه خیلی سخت گیری میکنن؟ 

هر سال ازمون استخدامی دارن توی هر استان؟

اول باید استخدام بهزیستی شد بعد اورژانس یا این که یه ازمون استخدامی فقط داره

خود فرد تصمیم میگیره پشت خط کار کنه یا مستقیم مداخله کنه و خدمات بده یا این که کسای دیگه ای تصمیم میگیرن کی کدوم بخش کار کنه....

شیفت هاش به چه صورته؟

ببخشید زیاد شد ممنون میشم در حد توان راهنماییم کنین

خیلی علاقه دارم استخدام اورژانس بشم اگه بدونم واقعا میشه آسیب دیده های اجتماعی رو حمایت کرد و فقط در حد صحبت کردن باهاشون نباشه بلکه در حد پیگیری کردن کارشون و مطمئن شدن ازین که زندگیشون بهبود پیدا کرده باشه...

خیلی ممنون💛💛💛 بعد از استخدامی توی اورژانس اجتماعی میشه تو خانه های امن و سلامت که برای بانوان هس ...

بله کسی که کارمند اورژانس هست میتونه تو خانه امن و خانه سلامت هم مشغول به کار باشه

کار روان شناس و مددکار توی اورژانس اجتماعی دقیقا یکیه و هیچ تفاوتی نداره هر دو نقش مشاور دارن هردو مانند هم پرونده هارو تکمیل میکنند و باقی کارها

نه خودشون نمیتونن تصمیم بگیرن کدوم قسمت برن(خط،مداخله یا سیار) مسئول اورژانس اجتماعی تقسیم کار میکنه

همیشه شیفت نیست مگر در مواردی که کیس باشع(اگه کیس اقا باشه همکارای مرد شیفت میدن اگه خانم باشه همکارای خانم )

تا پارسال جذب نیروهای اورژانس اجتماعی استانی بود یعنی هر استان جداگانه جذب نیرو میکرد( ازمون نداشت ولی یه مصاحبه فوق العاده سخت داشت و بعدش گزینش و باقی کارها) ،اما از امسال دیگه کشوری شده یعنی باید ازمون کشوری بدن وبعد مصاحبه و گزینش و ...یعنی شرایط استخدام سخت تره شده

خیلی ممنون💛💛💛 بعد از استخدامی توی اورژانس اجتماعی میشه تو خانه های امن و سلامت که برای بانوان هس ...

در رابطه با اسختدامش چون تا الان استانی بوده و قراره از امسال به بعد کشوری باشه احتمالا ازمونش با ازمون بهزیستی همون یدونه هست ،مثلا قبلا میزد کارشناس امور مالی تو بهزیستی یا کارشناس امور اجتماعی یا توانبخشی تو بهزیستی،از امسال به بعدم به احتمال زیاد کارشناس اورژانس اجتماعی هم اضافه میکنه و تو میتونی همین کدو انتخاب کنی

چون کشوری میشه پس نمیتونن پارتی بازی کنن یکم مطالعه کنی راحت قبول میشی

موفق باشی  

در رابطه با اسختدامش چون تا الان استانی بوده و قراره از امسال به بعد کشوری باشه احتمالا ازمونش با از ...

خیلی خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده واقعا💛💛💛💛💛ممنون از راهنمایی هاتون 

ببخشید یه چیز دیگم بپرسم بعد دیگه سوالام تموم میشه😅💛💛💛💛

اولویت با مرد هست توی استخدام؟من دیدم اولویت با مرد و متاهل هست....من دختر و مجردم.مصاحبش رو از یه منبع خاصی باید مطالعه کنیم و تحقیق میدانی دارن؟

و این که میشه قبل استخدام یه مدت کاراموز شد در اورژانس اجتماعی؟

خیلی خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده واقعا💛💛💛💛💛ممنون از راهنمایی هاتون  ببخشید یه چیز دیگم ...

نه اولویت با مرد نیست ولی متاهلی یه امتیاز حساب میشه

مصاحبش هم منبع خاصی نداره درمورت خود اورژانس اجتماعی سوال میکنن معمولا ولی سوالای تخصصی مثلا ازت میپرسن درمورد اختلالات هویت جنسی چیزی میدونی؟کودک کار آمارش چقدر هست؟ کسیو ببینی در معرض خودکشیه چیکار میکنی؟ و اینکه تو رشتت روان شناسیه ممکنه چندتا سوال درمورت رشتت بپرسن مثلا اگه یه کیس داشته باشی مبتلا به یه اختلالی مثلا پارانوئید باشه چه راهنمایی بهش میکنی چه نسخه ای براش میپیچی و ...

درمورد کاراموز شدن بله میشه تو اورژانس اجتماعی به عنوان کاراموز باشی

نه اولویت با مرد نیست ولی متاهلی یه امتیاز حساب میشه مصاحبش هم منبع خاصی نداره درمورت خود اورژانس ا ...

بله کاملا متوجه شدم خیلی لطف کردین واقعا خیلی کمک کردید بهم

تشکر😍💛💛💛💛💛💛امیدوارم همیشه در پناه خدا و سلامت و خوشحال باشین💛💛💛

بله کاملا متوجه شدم خیلی لطف کردین واقعا خیلی کمک کردید بهم تشکر😍💛💛💛💛💛💛امیدوارم همیشه در پنا ...

تشکر عزیزم

موفق باشی