2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41981 بازدید | 396 پست
سلام عزیزم ببخشید من امروز برای دوستم زنگ زدم به ۱۲۳، به علت اینکه مادر پدرش رابطه جنسیش رو با دوست ...

به هیییییچ عنوان برات دردسری پیش نمیاد خیالت کاملا راحت

تماس گیرنده و شماره تماس محرمانه هست

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام عرض ادب و خسته نباشید

تو خونواده ایی باشی ک از نظر مالی خوب باشن ولی اون حقی رو ک به گردن بچه دارن انجام نمیدن ب درسی و میگن پول نداریم یا خرج نمیکنن میگن پول علف. خرسع نداریم از کجا بیاریم در صورتی ک دارن  

همش تو خونه جر و بحث هستش سرصدا مثل ی ادم ک بارامش باشع بشینن با فرزندشون صحبت کننن نمیکننن تا میخایم صحبت کنیم یا ی حرفی رو پیش میکشیم سریع با داد شروع میکنه سرصدا دگ حرفمون رو میخوریم همش برای یچیز بیهوده ام ک بخایم باس گریع. کنیم شادی و تفریح درست. نداریم اصن نمیدونیم بیرون رفتن یعنی چی. اصن وقت برا بچشون نمیزارن

الن من ک بزرگ شدم ب سن ۱۹ ۲۰ رسیدم تازه فهمیدم ک اصن اون چیزی چ حقمون بوده رو انجام ندادم اولش. گفتیم بزار بگذره شاید بهتر شه ولی نشد بدترم شد وقتی میبینم ابجیم گریه میکنع واسه ی چیز فکرم خراب میشه اخه این حقمونه وضعیت مالیمونم خوبه ولی ب بدبختی زندگی کنیم حقمونه برا مردم جونشونو میدن اما بچه اصن انگار ن انگار بچه دارن💔🚶

بنظرتون چیکا کنم شکایت کنم یا ب همین۱۲۳زنگ بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عرض ادب و خسته نباشید تو خونواده ایی باشی ک از نظر مالی خوب باشن ولی اون حقی رو ک به گردن بچه ...

سلام

این موردی که شما گفتین بهش میگن آزار مسامحه یا غفلت،چون خودت بالای۱۸ سالی نمیشه اینو ب ۱۲۳ گزارش داد ولی اگه خواهرتون زیر۱۸ ساله میتونید برای خواهرتون تماس بگیرید

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام این موردی که شما گفتین بهش میگن آزار مسامحه یا غفلت،چون خودت بالای۱۸ سالی نمیشه اینو ب ۱۲۳ گزا ...

میشه شکایت کرد اگ شکایت کرد باید چیکا کنم چ روندی رو پیش برم اخه خدم بچه بودم  نمیرفتم ترس و ندونستم خاهرم نمیتونه الن باس چیکا کنم

میشه شکایت کرد اگ شکایت کرد باید چیکا کنم چ روندی رو پیش برم اخه خدم بچه بودم  نمیرفتم ترس و ند ...

خواهرت چند سالشه؟

اگه خانوادت خدای نکرده کتکتون میزدن میتونستین راحت شکایت کنید

ولی صادقانع بگم فقط برای اینکه بهتون پول نمیدن و خرجی نمیکنن خیلی سخته شکایت یعنی اگه شکایت هم بکنید به جایی نمیرسید متاسفانه

اینجا اورژانس اجتماعی میتونه مشاوره بده به پدرو مادرت ولی اگه مشاوره تاثیر نداشت دیگع میتونن از در تهدید وارد شن

سلام عزیزم یکی از اشناها ۱۷ سالشه متوجه خیانت مادرش با مردای دیگه شده پدرشم معتاد بوده مثل اینکه ترک کرده از ترک کردنش مطمئن نیستم خیلی داره عذاب میکشه کنکور داره از وقتی متوجه خیانت مادرش شده فکرش راحت نیست که بتونه درس بخونه بهش گفتم با ۱۲۳ تماس بگیره میترسه که مامانشو مجازات کنن یا کسی متوجه بشه ابروریزی بشه میشه راهنمایی کنید که اگه تماس بگیره اونا چیکار میکنن ایا خوبه تماس بگیره اصن یا نه ممنون میشم پاسخ بدین

سلام عزیزم یکی از اشناها ۱۷ سالشه متوجه خیانت مادرش با مردای دیگه شده پدرشم معتاد بوده مثل اینکه ترک ...

سلام عزیزم،نیازی به تماس نیست خودش حضوری بره مرکز اورژانس اجتماعی ،اونجا بهش تا چند جلسه مشاوره رایگان میدن و نیازی نیست حتما بگه مادرش خیانت جنسی کرده!فقط بگه خیانت کرده ...چون اگه بگه خیانت جنسی ممکنه پیگیر بشن و مجازات شه و البته خیلیییی سخته اثبات خیانتش

آخه کجای اورژانس اجتماعی خوبه 

سال پیش دوستم بهم زنگ زد و گفت من با ۱۲۳ هماهنگ کردم که عصر وقتی بابام اومد خونه اونام بیان خونمون ولی من جلوی بابام نمیتونم بهشون زنگ بزنم ، هروقت بهت پیام دادم تو بهشون زنگ بزن و اسم و آدرس من رو بهشون بده .

مشکل دوستمم این بود که دانشگاهش یه شهر دیگه بود و باباش و داداشش نمیذاشتن بره ، کلی کتک خورده بود و تهدیدش کرده بودن و نمیذاشتن از خونه بره بیرون که حداقل یه جایی ازشون شکایت کنه 

منم عصر که باباش اومد خونه زنگ زدم ۱۲۳ ، گفتن چون بالای ۱۸ سالشه ما نمیتونیم کاری براش بکنیم ، گفتم یعنی اینکه کتک میخوره مهم نیس ؟ گفتن ما برای بالای ۱۸ ساله ها فقط موردای سالمند آزاری یا خودکشی رو میریم خونه شون .

به دوستم گفتم حالا چیکار کنم ؟ گفت با یه شماره دیگه بزنگ بگو خودکشی کرده ، منم زنگ زدم و یکی از کارمندای زن اورژانس رفت خونه دوستم و یکم با باباش حرف زد و پدرش راضی نشد ، آخرشم به بهونه چکاپ معده دوستم که ببینن اگه وضع وخیمه شست و شوی معده بدن دوستم رو از خونه بردن و در کمال تعجب بدون اینکه اصلا چکاپ کنن که ببینن دوستم دروغ گفته یا راست گفته که قرص خورده ، توی بیمارستان اعصاب و روان بستریش کردن و براش پرونده درست کردن . بماند که قرار بود ۲۲ روز به زور اونجا نگهش دارن و دوستم با التماس به دکترش که من چند روز دیگه انتخاب واحدمه و باید برم روز پنجم مرخص شد . 

تازه میگفت که اونجا کلی بچه ۱۴ ، ۱۵ ساله بوده که بخاطر دعوا با پدر مادرشون که سخت گیرن و فلان زنگ زدن ۱۲۳ و اونام فرستادنشون بیمارستان اعصاب و روان و اونجا بستری شدن 🫤

دوستم بالاخره تونست بره دانشگاه و درسش رو بخونه ولی از اون روز همش داره غصه میخوره که چرا الکی بیمارستان اعصاب و روان بستریش کردن ، از یه طرف خانوادش بهش میخندن که حتما روانی بودی که بستریت کردن و از یه طرفم همش میگه که نکنه بهم گواهینامه رانندگی ندن یا موقع استخدام پرونده اعصاب و روانم برام مشکل ایجاد کنه .

از اون موضوع یک سال گذشته ولی هنوز عذاب وجدان اینکه چرا من به حرف دوستم گوش کردم و زنگ زدم ۱۲۳ ولم نمیکنه . لعنت بهشون.

• پناه باشیم  🫀 •
آخه کجای اورژانس اجتماعی خوبه  سال پیش دوستم بهم زنگ زد و گفت من با ۱۲۳ هماهنگ کردم که عصر وقت ...

بخدا اولین بارمه میشنوم ۱۲۳ ملتو اعصاب وروان بستری میکنه! توی ۴ سال سابقه کاریم تو اورژانس همچین چیزی ندیدم! و اصلا این صحت نداره که فقط به زیر۱۸ ساله خدمت ارائه بدن!!!! کدوم شهرید؟ حالا اون بیسوادا بردن بستریش کردن اون دکترا هم خنگ و بیسواد بودن نتونستن تشخیص بدن که طرف سالمه

بخدا اولین بارمه میشنوم ۱۲۳ ملتو اعصاب وروان بستری میکنه! توی ۴ سال سابقه کاریم تو اورژانس همچین چیز ...

شهر کرمان ، نمیدونم کاش میشد ازشون شکایت کرد که همچین بلاهایی رو سر جوونای مردم نیارن .

• پناه باشیم  🫀 •
شهر کرمان ، نمیدونم کاش میشد ازشون شکایت کرد که همچین بلاهایی رو سر جوونای مردم نیارن .

والا ب نظر منم شکایت میکردین حساب کار دستشون بیاد

سلام عزیزم من ازتون چندتاسوال خصوصی داشتم درخواست دوستی بفرستم قبول میکنید

درخواست دوستی دادم

سلام من ۲۰ سالمه تحت فشار روحی و جسمی زیادی از خانوادم هستم با آژانس تماس گرفتم کمکم کنه آژانس شیراز گفت ک میتونه مستقل بشم با وکیل حرف زدم میگ میتونم تو گوگل زدم بازم میگ حقمه ولی در حال حاضر ما توی ی روستای شهر کوچیکم اعتقاداتشون خیلی زیاده جوری ک اکثرا با چادر می‌گردن یا لباس سر تا پا بلند با آژانس شهری ک الان هستیم تماس گرفتم میگ ما فقط شرایطو بهتر میکنم ولی در مورد مستقل شدنم چیزی نگف  برا اینکه برم پیش داد ستان اظهار نامه بدم هم نمیتونم چون حق بیرون رفتن از خونه رو ندارم خیلی میترسم زنگ خانوادم بزنن و گوشی ک دارمو ازم بگیرن😭😭😭