2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614487 بازدید | 6932 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ینی باید چیکار کنیم؟

پدکتر روماتولوژی بردم و گفت مشکل ساز نیست ودامنه حرکتی مفاصلش زیاده و فقط پشت سر هم  زیاد ورزش نکنە و بینش استراحت کنه. دختر شما هم شلی مفصل داره؟

آزمایش های دخترم 4 ماه قبل از پریود بود که دکتر گفت وضعیتش خوبه. و باتوجه به اینا و عکس دستش میگفت ف ...

استرادیول خیلی بالاس...  برا بچها قبل بلوغ باید زیر 15 باشه

معلوم بود ک پریود میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم دختر من ۱۲بود یعنی نباید آمپول میزد؟

نه برا مهرسا هم 12 بود  ک امپول زدیم بلوغ ش شروع شده بود سینهاش کامل درومده بود 

وقتی ک دیگ میخوان پریود بشن بالا 20 میره. برا مرحله نزدیک پریود شدن بالا میره

استرادیول خیلی بالاس... برا بچها قبل بلوغ باید زیر 15 باشهمعلوم بود ک پریود میشه

یعنی دخترم بلوغ زودرس بوده؟ دفعه اول آزمایش و  نگاه نکردم ولی دکتر با  آزمایش و معاینه سینه هاش گفت چربیه و بلوغ نیست

یعنی دخترم بلوغ زودرس بوده؟ دفعه اول آزمایش و نگاه نکردم ولی دکتر با آزمایش و معاینه سینه هاش گفت ...

11 سال و نیم پریود شد نمیشه گفت زودرس..  ولی معلوم بود ک دیگه پریود میشه  دکتر از چی تعجب کرد؟؟ نمیدونم امپول براش خوب بوده یا نه. فقط تنها اثری ک داشت شاید میتونست باعث بشه صفحاتش دیرتر بسته بشه 

11 سال و نیم پریود شد نمیشه گفت زودرس.. ولی معلوم بود ک دیگه پریود میشه دکتر از چی تعجب کرد؟؟ نمید ...

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط میگفت خوبه. پیود هم شد عکس دست گرفت و گفت وضعیت مچ دستش خوب نیست. تنها توضیحاتی که توی 3 سال برای ما داد همین چند کلمه بود. دکتر اسدالله فتح الله پور 

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط م ...

سن خودش خوبه ک پریود شد ولی اینکه تو این سن داره صفحاتش بسته میشه بده🥲

دقیقا 11 سال و 9 ماه و 15 روز داشت که پریود شد. اصلا دکتر هیچی و توضیح نمیداد و هیچ حرفی نمیزد فقط م ...

منم ماه دیگه دوباره چکاب هورمونی و عکس مچ دستش میگیرم ببینم چقد تغییر کرده  

بچه ها این همه صفحه جلو اومدیم

نظر کلی و جمع بندی بحثامون 

و نتیجه چیه

بنظرتون روند طبیعی خوبه

یا نه امپول

بزنیم امپول رشد و تاخیر

دختر من 9سالو نیمشه

اول بهمن بعد 6ماه دومین چکابشو داره مچ دست و...

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷