2777
2789

یه حس بد که اصلا نتونستم توصیفش کنم 

الان باخواهرم حرف میزدم 

میگفت که یه دوست داشته ، شوهرش مرده بوده و بچه داشته 

میاد با یه پسره مجرد دوست میشه و صیغه میکنن 

دو سه سال باهم بودن 

یروز پسره میاد به دحتره میگه دارم دوماد میشم از تو بخیر از ما بسلامت 

تازه کارت عروسیشم میاره واسش که بیاد 

بخدا با شنیدن این حرفا جیگرم آتیش گرفت 

واقعا چرا ما دخترا باید خودمونو بازیچه ی دست اینا کنیم؟؟!!!

بهش گفته ما نمیتونیم باهم خوشبخت بشیم ،هر چی فکر میکنم نمیتونم برا بچه هات پدری کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه حس خودتحقیری ای داری نسبت به خودت. خب جفت طرف تو اون بازه زمانی تصمیم داشتن با هم باشن و فکر میکردن تصمیم درستیه. حالا دختره هم میتونه با یه ادم خوب ازدواج کنه بعدها. در کل ب هیچ وجه با صیغه و این کلاه شرعی ها موافق نیستم

جالبه با وجود اینکه متاهل شد و تجربش بیشتر شده،بازم وارد یه رابطه ی بی سرو ته شد.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ازاون بدتر زنایی که هم شوهر دارن هم دوس پسر

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

دیگه از پسری که با خانمی که یبار ازدواج کرده صیغه میکنه، انتظار بیشتری داری آیا؟

بیچاره زنی که با همچین پسری ازدواج کرده.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

دوسه سال صیغه زیاد بوده، همون سال اول باید میفهمیده طرف بگیره یا بگیر نیست

ایشالا که از پسره خوب کنده باشه کمتر ادم حرصش بگیره

اینکه زنها با مردها رابطه دارن و میرن و میان و همه کار میکنن و تهشم هیچی بهشون نمیرسه همه منافعش برای مرده ادمو اتیش میزنه

لااقل مهریه ای ( خب صیغه هم مهریه داره ایشالا سنگین بوده باشه )، طلایی، هزینه ای، یا اون دوسه سال خرج کرایه خونه ای چیزیشو داده باشه

بازم زمان و انرژی اون زن که بازیچه شده برنمیگرده، ولی لااقل ادم کمتر میسوزه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

ببخشید ها

ولی خانم تن به صیغه داده!! انتظار چی داشته واقعا؟

صیغه بدترین توهین به یک زنه ، مشخصه عاقبت ندارن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎