2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست
ن بیمه نمیداد بردم بیمه سال پیش ۹سالش بود روسری سر نکرد تابستون بود گریه کرد گرمه کلاه لبه سرش کرد ر ...

این دنبال بهونه بوده که تأیید نکنه بعضی دکتر های معتمد انگار میخوان از جیبشون بدن زورشون میاد تایید کنند وگرنه ربطی نداره من خودم چند نفر دیدم اصلا روسری سرشون نبود تأیید کرده بود براشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس گریه کرد بزنم براش ؟ الان دوباره ازمایش هرمون داده بودن ۳هفته اینقدر خودمو زدم بچخ رو زدم بچه دیگ ...

اصلا دلتون نسوزه همین فردا دوباره شما را مقصر میکنه که من بچه بودم عقلم نمی رسید شما چرا نزدید 

البته طرز درست تزريق را یاد بگیرید تا دردش نگیره 

اها من خودم ۲۵ سالگی ۴۵ کیلو بودم

دختر منم 14 سالشه با زور شده ۴۲ اگر به 50 میرسید خوب بود 

حالا اگر خودش راضی بود من که مشکلی نداشتم با همین هم راضی هستم چون امید نداشتم 150 هم بشه 

عمه اش که راضی هست سنش هم کمتر میزنه برای خودش زندگیش را میکنه 

دخترتون تو چه مرحله ای از بلوغ هست؟

نمی دونم ناحیه خصوصیش موهای بلند بلند مشکی داره من ۳ماه درگیر شوهرم بودم اصلا از بچه قافب شدم تنها میرفت حموم . تا دیگه جدیدا خودم بردمش حموم دیدم چی شده زیر بغلشم مو داره

ی سینه اندازه نخود زده بیرون دکتر گفت بلوغه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
طرز تزریق درستش شما بلدی توضیح بدی

دختر من به جز بازو اجازه نمیداد جاهای دیگه بزنم 

قسمت پشت بازو را میگرفتم بعد میزدم کل سوزن داخل بازو فرو بره اما خیلی فشار ندید که درد بگیره نیم ساعت قبل از تزريق هورمون را بیرون از یخچال بذارید تا خیلی سرد نباشه اذیت بشه وقتی تزريق کردید تقریبا یک دقیقه بعد  آمپول را بیرون بکشید تا دارو بیرون نریزه 

دختر من به جز بازو اجازه نمیداد جاهای دیگه بزنم قسمت پشت بازو را میگرفتم بعد میزدم کل سوزن داخل بازو ...

قربون دستتون ک گفتسد. ببخشید بازو رو بین دوتا انگشتتون میگرفتین و بعد سوزن وارد میکردین؟

دختر من به جز بازو اجازه نمیداد جاهای دیگه بزنم قسمت پشت بازو را میگرفتم بعد میزدم کل سوزن داخل بازو ...

بچت هر سنی هست ببر دکتر نامید نشو . من رفته بودم دکتر پسر ۱۸ ساله اورده بودن بازم دارو داده بودن حتی یکی دو سانتم تو قد خوبه 

قربون دستتون ک گفتسد. ببخشید بازو رو بین دوتا انگشتتون میگرفتین و بعد سوزن وارد میکردین؟

چهارتا انگشت و انگشت بزرگ 

قسمت زیادی را میگرفتم تا مطمئن بشم یه وقت به استخوان نخوره تقریبا همه ی ماهیچه را بالا می گرفتم 

چهارتا انگشت و انگشت بزرگ قسمت زیادی را میگرفتم تا مطمئن بشم یه وقت به استخوان نخوره تقریبا همه ی ما ...

حالا باید دوباره بریم پزشک معتمد ببینم قبول میکنه یا ن 

قبول نکنه نمیتونم بخرم

بچت هر سنی هست ببر دکتر نامید نشو . من رفته بودم دکتر پسر ۱۸ ساله اورده بودن بازم دارو داده بودن حتی ...

یکی دوسانت هم خيلی خوبه حالا امتحان نوبت اول را تموم کنه ببرم باشگاه ببینم تاثیری داره 

یه نفر هست هجده سالشه مامانش گفت دوماهه میره باشگاه تغییر کرده ولی هنوز قدش را نگرفتن گفتن حد اقل سه ماه باید بگذره حالا منتظرم ببینم اون اگر یک سانت هم بلند شد دخترم را میبرم