2777
2789
بمیرم الهی

خدا نکنه عزیزم.خیلی دوران بدی بود خیلی یه مرده متحرک بودم .روزی ۱۵تا قرص مینداختن.اخرم میخواستن شوک درمانی رو روم شروع کنن که سر خاک مادرم رفتم التماس که از خدا بخواه شفامو بده .که خدا روشکر با قطع همه قرصام خوب شدم مدیون خدا و مادرم هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین وقتی حال من بدتر میشد چون کنار نمیومدم با این فوت دکتر هی دوز قرصا رو زیاد میکرد و عوض .شرایط ح ...

منم مامانمو ازدست دادم چن سال پیش قرصی نخوردم زمان باید بگذره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خب پس اگه تازه هست انجام بده ولی بازم بروشورش رو بخون اینترنت بزن بخون بعد انجام بده اگه دکتر داده ا ...

ممنونمم خدارحمتشون کنه مامانتو گلم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ننمیدونم چرا نتوانسته بودم کنار بیام جلوی خودم فوت کرد شاید بخاطر همین بوده خدا مادرت رو بیامرزه

ممنون عزیزم منم چن سال طول کشید زمان فقط ..

چجورییی

عزیزم صبحانه نون تست پنیر انگور یاگردو میخوردم ناهار کم به هوله خیلیییییی کم درحد حذف کلن ساکن اکثریت نون پنیری انگور گردویی چیزی چایی سبزم میخوردم حلقه هم میزدم

راستی دوستم من آخر با زولوفت خوب شدم خارجیه واقعا عالی بود شش ماه خوردم بعدم قطع کردم

اهاهمون سرترالینه .. سرترالین بدیش اینه چاق کننده اس

من شکر خدا مشکلی ندارم الان البته یکم پاییز زمستون عصرا دلم میگیره ولی خب من این قرصو برااشتهام گرفتم یکم اشتهام زیادشده بود الان چن روزه میخورم رسیدم ۶۸ کیلو

اهاهمون سرترالینه .. سرترالین بدیش اینه چاق کننده اسمن شکر خدا مشکلی ندارم الان البته یکم پاییز زمست ...

من خارجیشو می‌خوردم آلمانی بود ولی چاق نشدم من بعد زایمانم چاق شدم