2777
2789
عنوان

دلم گرفته به خاطر رفتارای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 60 پست
هیچ وقت هیچ وقت همسرت جلوی کسی تخریب نکن خودت باعث شدی اینجوری کنه پزشو بده

اصلا قصد تخریب همسرمو نداشتم خدا خودش میدونه چقدر دوسش دارم نمیدونم حرف تو حرف شد به دهنم اومد نباید میگفتم  

منم شوهرم یکم‌ چهرش شکسته شده چون خیلی کار میکنه از بچگی و یکم تپله من خیلی لاغرم 

هروقت مارو آدما باهم میبینن توی محیط کار میگن ایشون پدرتونع؟ یا ایشون دخترتونه?

بنظرم شوهرم ناراحت میشه اما برای من مهم نیست...

چون شوهرم هرچی هم زشت و شکسته باشه در عوض بسیار وفاداره،خیلی مودبه احترام مو داره،بهم اعتماد بنفس میده،و خیلی دوستتم داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا یه بار داشتم همینجوری میگفتم دو روز دنبال فلان لباس میگشتیم ولی هنوز نخریدبم چون این مدلا به قد ...

حرف خاصی نزده بیشتر به نظر میاد شما حسودی می‌کنین

هر چند قبل این دلسوزش بودین 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
اصلا قصد تخریب همسرمو نداشتم خدا خودش میدونه چقدر دوسش دارم نمیدونم حرف تو حرف شد به دهنم اومد نباید ...

عیبی ندارع عزیزم برات شد عبرت کلا میبینی اینجوریه ی کوچولو کمتر رفت و آمد کن دفعه دیک هم دعنشو باز کرد بگو همه چی عادی میشه به جز اخلاق خوب و احترام که همسر من همه رو داره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عیبی ندارع عزیزم برات شد عبرت کلا میبینی اینجوریه ی کوچولو کمتر رفت و آمد کن دفعه دیک هم دعنشو باز ک ...

بنظر من نیازی نیست کل کل کنه باهاش ققط رابطه شو کم کنه 

مثلا گفت بیا بریم خرید بگه شرمنده امروز مهمان دارم نمیتونم 

و ازین طرف روی موفقیت های دوتایی شون زمان بزاره 

چرا انقدر برات مهمه؟آدما عوض میشن مخصوصا بعضیا فکر میکنن با ولیعهد انگلیس ازدواج کردن شاخ غول شکوندن ...

میگم اگه یه غریبه بود فشار نمیومد بهم دلم برای اعتمادم میسوزه که همیشه خیلی رفیق و نزدیک میدونستمش

میگم اگه یه غریبه بود فشار نمیومد بهم دلم برای اعتمادم میسوزه که همیشه خیلی رفیق و نزدیک میدونستمش

هیچ رفیقی دیگع وجود نداره آدما بد شدن،فامیل دوست و... اینا موقع موفقیت تو حسادت میکنن 

بنظر من نیازی نیست کل کل کنه باهاش ققط رابطه شو کم کنه مثلا گفت بیا بریم خرید بگه شرمنده امروز مهمان ...

می‌دونی ی وقتایی اگ‌ج ندی فکر می‌کنن با هالو طرفم یکبار جوابشو بده دیگ جرئت نمیکنه ولی خب ب نظرم ارتباطش کم کنه خودشم متوجه میشه

می‌دونی ی وقتایی اگ‌ج ندی فکر می‌کنن با هالو طرفم یکبار جوابشو بده دیگ جرئت نمیکنه ولی خب ب نظرم ارت ...

درسته اما گاهی جواب دادن باعث دعوا میشه و آدم آرامشش رو بهم میزنه اعصابت خورد میشه 

حرف خاصی نزده بیشتر به نظر میاد شما حسودی می‌کنینهر چند قبل این دلسوزش بودین

چقدر راحت برچسب میزنین به آدما.  اینکه بلافاصله بعد از من این حرفو بزنه به نظرتون منظوردار نیست؟ جوری که دوست دیگم که شنید بعدا گفت این منظورش به تو بود که اون حرفو زد؟؟ یعنی برای اونم همینقدر واضح بود

درسته اما گاهی جواب دادن باعث دعوا میشه و آدم آرامشش رو بهم میزنه اعصابت خورد میشه

مثلا یکی از دوستای من با همسرش که خیلی رفت و آمد داشتیم خیلی در مورد چاقی اینا نظر میداد من قبنا بشدت لاغر بودم الان چاق شدم و خیلی راضیم خلاصه ایشونم پودر چاقی خورد ولی ماندگار نبود بهش حالا ب روش های مختلف تیکه میندازه که لاغریات بهتر بود خودت خراب کردی منم کلا ج نمی‌دادم دفعه قبل گفتم عزیزم اگه بد بود چرا خودت جر دادی چاق شدی پس پودر های میلیونی میخوردی اینجوری بشی دیک و بحثمون شد بعد اون دیک ارتباطم قطع کردم دیشب زنگ زد شام دعوت کنه گفتیم جایی مهموتبم ببخشید چون دیدم خیلی دهنش داره باز می‌کنه دیگ

اسی بالاخره هرکس یه معیار و ملاکی داره شما خودتون شاید معیار های مهم تری از قد داشتید به انتخاب خودتون احترام بزارید و زیاد ذهنتونو درگیر حرفای دوستتون نکنید اگه واقعا داره دوستت ناراحتتون میکنه سرسنگین شو و فاصلتو رو زیاد کن