2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
سلام دختر منم همینطور بود خیلی خون به دلم کرد تا حالا شده 14 سالش و فقط خدا میدونه که از دست این بچه ...

اصلا خودتون و سرزنش نکنید من از 8 سالگی مرتب و سروقت دکتر میبردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم . دخترم وقتی پریود شد دکتر تعجب کرد میگفت اصلا انتظار نداشتم الان پریود بشه و تازه میگفت باید دیفرلین و هورمون رشد بزنه. منم دیگه بهش اعتماد نکردم و بردم دکتر دیگه که گفتن بیفایدە س. دختر منم سمت پدری کوتاهن و متاسفانه به اونا رفته.حالا میشناسم که دو طرف کل طایفه قد کوتاهن ولی بچه ها قد بلند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامت باشید عزیزم ان شاء الله قد دختر شما هم رشد کنه و دلتون شاد بشه

عزیزم دخترتون قبل شروع تزریق قد چند بود وچندسالگی شروع کردید چه مرحله ای ازبلوغ تزریق شروع کردید 

دکتر گفته بود قد نهایی چند میشه 

اره بالا بخدا ژنتیک خیلی مهمه خواهرم و دوستش با هم پریود شدن هم قد بودن تقریبا ،،،بابای اون یه قدی د ...

سلام شما از داروهای دکتر مهدیزاده استفاده کردید ؟ دخترتون قدش تغییری کرده؟

عزیزم دخترتون قبل شروع تزریق قد چند بود وچندسالگی شروع کردید چه مرحله ای ازبلوغ تزریق شروع کردید دکت ...

دختر من دیگه پریود شده بود که بردم سن استخوانی هم حدود 14 بود سن خودش 12/5 بود دکتر گفت بستگی داره به هورمون جواب بده یا نه که جواب نداد شايد هم صفحه ی رشدش بسته شده بود تو سه ماه اول ۳ سانت بلند شد دیگه متوقف شد دو ماه دیگه هم تزريق کردم دیدم رشدی نداره قطع کردم دیگه 

قدش 150 بود شد 153 

تو یک سال گذشته هم یک سانت بلند تر شده حالا 154 هست 

قبل از پریودی دکتر می‌گفت قدش خوبه اما توجه نمی کردن به اینکه بلوغ شروع شده و مراحل پایانی هست منم خیلی تاکید میکردم فکر می کنم وقتی نداره دیگه اما اونا حرف خودشون را میزدند وقتی پریود شد بردم همون دکتر گفت دیر اومدید و من مقصر شدم منم اون روزا اطلاعاتم کم بود فکر می کردم حتما قبل از پریودی یه جهش داره، غافل از اینکه تنها دختری که تو فامیل جهش نداشت این بود 

راستی مامانا من برای دختربزرگم از مهدی زاده ک شیرازه هم دارو گرفتم چون بالای ۱۷سالهم میگن نتیجه دیدن اما برای دخترمن حتی ۱میلیمتر هم نتیجه نداد همه کارهایی ک گفتن هم موب مو انجام دادم میخوام برای کوچیکه هم بگیرم میترسم سن استخوانی یا بلوغش رو جلو بندازه نمیدونم چکارکنم چون دخترم جوانه سینه زده میترسه ضدبلوغ بزنم براش جهش رشد نگیره باز میگم جلوشو نگیرم مث خواهر بزرگش ۱۵۵میشه 

واقعا بدترین درده من قشنگ چندساله با این عذاب دارم زندگی میکنم هیچ وقت فکرشم نمیکردم این مدلی عذاب بکشم 

من خیلی وقته میخواستم اینجا پیام بدم بلکه راهنمایی بکنین اما نمیتونستم عضوبشم

میخوام با مامان مهرسا ارتباط بگیرم اما اطلاعاتش در دسترس نیست چکارکنم 

سلام مادرای عزیز

من مادر دوتا دخترم یکی ۱۵ساله یکی ۱۰ساله 

دلم خونه از بس زجرکشیدم سر همین بلوغ و مراحل رشد دخترام 

من خودم ۱۶۰قدمه شوهرم ۱۶۸خانواده من بلند قدهستن خودم کوتاه ترینم اما خانواده شوهرم بلند نیستن عمه های دخترم بین ۱۵۰تا۱۵۵هستن 

دختر بزرگم کلاس چهارمش ک تموم شد پریود شد من تجربه ای نداشتم وقتی مادرشدن سن زیادی نداشتم تازه بعداز توقف رشد دخترم فهمیدم بلوغ و رشد یعنی چی 

نگم بهتون تا کجاها رفتم من حتی پیش دکتر توکلی هم رفتم اما برای منی ک خوزستان زندگی میکنم خیلی دوربرد و هزینه ها بالا حالا دختر دومم بلوغ شروع شده چندشبه ک دارم تاصبح اشک میریزم پنهانی 

تمام نظراتتون از همون اول خوندم دست مامان مهرسا درد نکنه ک همچین تاپیکی زدن واقعا شما مادرای دلسوز از صدتا دکتر غدد بیشتر اطلاعات بمن دادید 

من برای دخترکوچکم چکار کنم ی خانمی گفتن با تب سنتی جلو بلوغ دخترمو گرفتم حالا سوالم اینه آیا این داروها ضرری برای تخمدان ها یا رحم ندارن نکنه بعدا رشد نکنن

سلام مادرای عزیزمن مادر دوتا دخترم یکی ۱۵ساله یکی ۱۰ساله دلم خونه از بس زجرکشیدم سر همین بلوغ و مراح ...

سلام عزیزم شرایط قدی  من و همسرم دقیقا مثل شماست . دختر منم پریود شده و جهار ماهه یک سانت رشد داشته. دختر بزرگ شما وقتی پریود شد قدش چند بود و از مچ دستش عکس گرفتید ؟

راستی مامانا من برای دختربزرگم از مهدی زاده ک شیرازه هم دارو گرفتم چون بالای ۱۷سالهم میگن نتیجه دیدن ...

منم برای دخترم دارو گرفتم و یک سانت تغییر کرد الان دوباره ویزیت گرفتم ولی فعلا داروها رو شروع نکردم

سلام عزیزم شرایط قدی من و همسرم دقیقا مثل شماست . دختر منم پریود شده و جهار ماهه یک سانت رشد داشته. ...

بخدایادم نیست اونجاهم‌نوشتم من اصلا تواین فازانبود بمیرم برا دخترم ک چقد الان حرص میخوره اما دختربزرگم خیلی زود علائم داشت فک کن دختر بزرگم آخرای چهارم پریود شد اما دختر کوچکم اول چهارم علائم شروع شده دلیلشم شاید ژنتیکی باشه چون دختربزرگم دقیقاشبیه خانواده همسرم هست حتی طبع بدن و سلیقه غذایی‌غذاییش اما دختر کوچکم خود منه و طبعش سرده اصلا از بوی پیاز متنفره ولی دختر بزرگم یادمه عاشق پیاز بود اینا رو میگم ک بدونید واقعا ژنیک بی تاثیر نیست حالا این گوشی ها و سبک زندگی ها هم ک قوز بالا قوز،راستی دخترای من کاملا بدور از هرگونه آرایش و حاشیه بودن بعضیامیگن از زیادی بلد بودنه نبخدااینجوری نیست از ژنتیکه راستی یادمه دختر بزرگم ک علائم داشت رفتم پیش دوتا دکتر و دکترا میگفتن طبیعیه منم ک اطلاعات الانم نداشتم گذاشتم بحال خودش 

خانما قدمتون میدم کمکم کنید چکارکنم برا دخترم ببرم دکتر آمپول ضدبلوغ بگیرم اگه جهششو گرفت چی 

اگه بمونم سریع بره جلو بلوغش چی 

خانمی ک گفتن با تب سنتی جلوشو گرفتن من تماس گرفتم با مطب یوسفیان اصفهان منشیشون گفت اصلا ما همچین درمانی نداریم 

مامان مهرسا کجایی درخواست دوستی دادم کمکم کنید تاب و تحمل ندارم بخدا این یکی دخترمم باز عذاب بکشه از طرفی خیلی بچه بمیرم براش همش درحال بازیه من مطمئنم از پس خودش برنمیاد ای خدا کمکم کن خدا تو دیدی واسه دختربزرگم چیا کشیدیم هر دوتاییمون