سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
بخاطر رشد موی زیربغل میگییا سن استخوانیچون ادل هم مو داشت نزدیک ۸ سال ولی دکترش گفت ربط به بلوغ ندار ...
رشد مو پیش زمینه بلوغ. سن استخوانیش هم بالا رفته. اینا همه علامت اولیه شروع بلوغ. درست الان موقع امپول تاخیر نیست ولی تا چند ماه دیگه بقیه علامت ها بلوغ هم خودش نشون میده.. ازمایش هورمونی هم بده بهتر مشخص ک شروع شده یا نه... از الان زیر نظر باشه بهتر چون سنش خیلی کم. اگ سن استخوانیش تند تند بالا هم بره ممکن قدش کوتاه بمونه
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آدلیا🙈دو ماه دیگه باید ببرمش دکترش چک کنهگفت سه ماه دیگه بیار ببینم وضعیت چطورهدرمان شروع کنیم یا ن ...
حس کردم اسمش اشتباه گفتم😂😂😂
اره وزن پایین خیلی خوبه هرچی کمتر باشه بلوغ تاخیر میفته. تازه ی دختر 16 ساله تاپیک زده بود همچنان دارم رشد میکنم. 4 سال پریود شده با قد 149. پدر مادر هم هر دو کوتاه ولی سالی 7 سانت داره رشد میکنه. پناه بر خدا انشالله بچها ما هم خوب رشد کنن
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
رشد مو پیش زمینه بلوغ. سن استخوانیش هم بالا رفته. اینا همه علامت اولیه شروع بلوغ. درست الان موقع امپ ...
عزیزم چرا میگی الان موقع شروع آمپول نیست یعنی من اشتباه کردم با اولین علاعم آمپولو براش شروع کردم؟؟خودم پشیمانم زود شروع کردم ولی سن استخوانی سه سال بیشتر بود با اینکه علاعم تازه شروع شده بود