2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
بخاطر رشد موی زیربغل میگییا سن استخوانیچون ادل هم مو داشت نزدیک ۸ سال ولی دکترش گفت ربط به بلوغ ندار ...

رشد مو پیش زمینه بلوغ. سن استخوانیش هم بالا رفته. اینا همه علامت اولیه شروع بلوغ. درست الان موقع امپول تاخیر نیست ولی تا چند ماه دیگه بقیه علامت ها بلوغ هم خودش نشون میده..  ازمایش هورمونی هم بده بهتر مشخص ک شروع شده یا نه...  از الان زیر نظر باشه بهتر چون سنش خیلی کم. اگ سن استخوانیش تند تند بالا هم بره ممکن قدش کوتاه بمونه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم راستی ادلاین چطور؟؟ تغیری کرده؟؟

آدلیا🙈

دو ماه دیگه باید ببرمش دکترش چک کنه

گفت سه ماه دیگه بیار ببینم وضعیت چطوره

درمان شروع کنیم یا نه( امپول ضدبلوغ )

وزنش همچنان دارم سعی میکنم بیارم پایین( ۳۷) الان

قدش استپ روی ۱۳۶ هست

ولی سینه ش هنوز تغییری نکرده

آدلیا🙈دو ماه دیگه باید ببرمش دکترش چک کنهگفت سه ماه دیگه بیار ببینم وضعیت چطورهدرمان شروع کنیم یا ن ...

حس کردم اسمش اشتباه گفتم😂😂😂

اره وزن پایین خیلی خوبه هرچی کمتر باشه بلوغ تاخیر میفته. تازه ی دختر 16 ساله تاپیک زده بود همچنان دارم رشد میکنم. 4 سال پریود شده با قد 149. پدر مادر هم هر دو کوتاه ولی سالی 7 سانت داره رشد میکنه.  پناه بر خدا انشالله بچها ما هم خوب رشد کنن

حس کردم اسمش اشتباه گفتم😂😂😂اره وزن پایین خیلی خوبه هرچی کمتر باشه بلوغ تاخیر میفته. تازه ی دختر 1 ...

حق داری سخته

مادربزرگم عادل صداش میکنه همیشه هم میگه زمان ما عادل اسم پسر بود😂

حتما اون دختر خانم صفحاتش بازه که همچنان رشد میکنه

ادل ۲/۵ جلوتره قدشم خیلی کوتاه هنوز🥺

انشالله همه دخترای گلمون سلامت باشن و خدا حافظشون باشه

حق داری سختهمادربزرگم عادل صداش میکنه همیشه هم میگه زمان ما عادل اسم پسر بود😂حتما اون دختر خانم صفح ...

من کلا حافظه م وحشتناک ضعیف برا اسم🫢

اخه سن کم هم پریود نشد 12 سالش بود  .. ژن بلندی هم نداشت  شانس بخدا.. مهرسا هم 2 سال از سن خودش جلوتر  

خب علایم بلوغ داره یا نه ؟دختر من ۱۱ سالگی هم قد دختر شما بود اما تا حالا که ۱۳٫۵سالشه هنوز پریود نش ...

اره چندماهیه مو زایید دراورده و سینشم رشدکرده دکتر غدد گفت حدودیکسال دیگه پریود میشه 

اره چندماهیه مو زایید دراورده و سینشم رشدکرده دکتر غدد گفت حدودیکسال دیگه پریود میشه

آزمایش چی گرفته که این حرفو زد ؟ سونو رحم هم انجام دادی؟ 

دختر منم چند ماهه موی زائد داره و هر چند روز ک نکاه میکنم واقعا بیشتر میشه ، سینشم بزرگ نشده ولی درد داره 

بخواد یکسال دیگه پریود بشه که بیچارم قدش ۱۳۲

رشد مو پیش زمینه بلوغ. سن استخوانیش هم بالا رفته. اینا همه علامت اولیه شروع بلوغ. درست الان موقع امپ ...

عزیزم چرا میگی الان موقع شروع آمپول نیست یعنی من اشتباه کردم با اولین علاعم آمپولو براش شروع کردم؟؟خودم پشیمانم زود شروع کردم ولی سن استخوانی سه سال بیشتر بود با اینکه علاعم تازه شروع شده بود 

عزیزم پس من پودرسنجد ندم به دخترم اخه فک نمیکردم قبل پریود نباید بدم

ببین من سرچ کردم فقط عطر سنجد نوشته بود باعث بلوغ میشه 

در مورد فوایدش برای بارداری نوشته بود اگه التهاب باعث عدم بارداری بشه ، سنجد با درمان اون به بارداری کمک می‌کنه 

شما هم تحقیق کن به نتیجه ای رسیدید بگو