2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589544 بازدید | 6382 پست
دوستانه ک رفتید پیش دکتر مهدیزاده نتیجه تون چی شد؟ به دختر من این داروها رو داده syrp irofixهر روز ی ...

امپول نزدم فقط کلسیم و کیندر دادم

ارژنین چند روزه میدم قرص ارژنین هک هنوز نخریدم چون دخترم داشت داروی اسم می‌خورد گفتم تموم بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم دخترتون چند سالش بود که آمپول شروع کردین و با سن استخوانی چند ساله ؟

سلام 

وقتی ۹سال و سه ماهش بود سن استخوانیش ده سالو نیم بود آمپول دیفرلینو شروع کردیم الان چون دیگه دیفرلین تو بازار نیست میکرورلین میزنیم

اما این آمپولها فقط جلوی پیشروی بلوغو میگیره و بعد از یکسال باید در کنارش هورمون رشد تزریق بشه تا رشد قدی داشته باشن

طی این چندماهی که سیناتروپین واسش میزنم ماهی یکسانت قد میکشه

ماه گذشته هم برای چکاپ برده بودم گفتن تا وقتی قدش به ۱۵۰ برسه آمپول پیشگیریو ادامه میدیم برای تزریق هورمون رشد هم با توجه به سن استخوانی تصمیم میگیریم ادامه پیدا کنه یا خیر

سلام وقتی ۹سال و سه ماهش بود سن استخوانیش ده سالو نیم بود آمپول دیفرلینو شروع کردیم الان چون دیگه دی ...

دخترتون که سن خوبی داشته برای شروع بلوغ و میگین هنوز رشد سینه نداشته چرا جلوی بلوغ رو گرفتین؟

وقتی سن استخوانی از سن تقویمی بالاتر بره فرصتی که برای رشد دارن خیلی کم میشه

از طرفی بلوغ در افراد مختلف متفاوته و برای دختر من از رشد موهای زائد شروع شد و احتمال این میرفت که با بالاتر رفتن سن استخوانی خیلی سریع و در عرض یکسال مراحل بلوغو طی کنه و پریود بشه 

دخترم قدش کوتاه بود (۱۳۴سانت) و هر دو سه ماه نیم سانت قد میکشید که نرمال نبود

اولش خیلی سخت بود که بخوام وارد این پروسه بشم

اما با هر دو دکتر مشورت کردم و بهشون اعتماد کردم

دوستانه ک رفتید پیش دکتر مهدیزاده نتیجه تون چی شد؟ به دختر من این داروها رو داده syrp irofixهر روز ی ...

سلام عزیزم این دکتر مهدی زاده دکتر غدد ؟ 

نظرش درباره آمپول توقف بلوغ چیه مخالف یا موافق 

چون دیدی که دکترای غدد هر کدوم یه نظری دارن