2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590147 بازدید | 6393 پست
سنجد طبعش سرد و خشک نوشته ، مگه گرمیجات باعث فعال شدن نمیشه ؟

اول و آخر ژنتیک مهمه . یکی و میشناسم از پارسال هورمون رشد میزنه دیروز دیدمش تغییری نکرده بود دختره الان کلاس هشتمه

سلام خانما من دخترم ۹سالو ۱۰ ماهشه با قد ۱۳۲ میدونم کوتاهه آخرین بار پارسال بردم دکتر گفت خوبه همچیش  همین که رشد داره مشکلی نداره ولی یه موضوعی هست اینکه تا حالا سه بار سینش جوانه زده و بعد فرو کش کرده آخرین بار چند ماه پیش بود که دیدم یکم سفت شده ولی دوباره دیروز که دست زدم صاف صاف بود و اصلا هم درد نداشت به نظرتون از چی میتونه باشه آیا سن بلوغش نزدیک هست یا نه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول و آخر ژنتیک مهمه . یکی و میشناسم از پارسال هورمون رشد میزنه دیروز دیدمش تغییری نکرده بود دختره ا ...

اره بالا بخدا ژنتیک خیلی مهمه خواهرم و دوستش با هم پریود شدن هم قد بودن تقریبا ،،،بابای اون یه قدی داره، اون الان 10 سانت از خواهرم بلندتره 

البته ناگفته نماند یکی  از خواهرشون قدش کوتاه 150 و خورده ای ،سه تاشون 160 و خورده ای ،دیگه اینجوری هم پبش میاد 

اگه اینجوری باشه 151 شده چون شبها قدش 150 میشه میبرم بهداشت قدش و میگیرم

خیلی خوبه 149 بود. 2 سانتی رشد کرده دیگه. انشالله 6 7 سانت دیگه هم رشد میکنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خیلی خوبه 149 بود. 2 سانتی رشد کرده دیگه. انشالله 6 7 سانت دیگه هم رشد میکنه

155 بشه راضیم .امروز ظهر دوباره قدش و گرفتم 150 بود.دخترم مفاصلش خیلی نرمه شاید به این دلیل خیلی کوتاه میشه

سلام خانما من دخترم ۹سالو ۱۰ ماهشه با قد ۱۳۲ میدونم کوتاهه آخرین بار پارسال بردم دکتر گفت خوبه همچیش ...

باید ازمایش هورمونی و سنو رحم انجام بده تا بفهمی ک بلوغ شروع شده یا نه..  معمولا اولین مرحله بلوغ رشد مو ذاید و بدن شون کم کم بوی عرق تند و تیز میگیره تو پیشونی و چونه شون جوش کوچیک میزنن

قدش هم یکم کوتاه  اگ خودتون کوتاه قدین ک هیچی اگ  قدتون بلند بهتر ب دکتر غدد بگید عکس مچ دست ش برا سن استخوانی و ازمایش هورمون رشد براش بنویسه شاید مشکل از کمبود هورمون باشه

155 بشه راضیم .امروز ظهر دوباره قدش و گرفتم 150 بود.دخترم مفاصلش خیلی نرمه شاید به این دلیل خیلی کوت ...

شاید بخاطر اینه ک ظهر مدرسه بود خستگی هم تاثیر داره اگ زیاد سرپا وایسی یکم قد کوتاه تر میشه استراحت کنه دوباره برمیگرده 

سلام خانما من دخترم ۹سالو ۱۰ ماهشه با قد ۱۳۲ میدونم کوتاهه آخرین بار پارسال بردم دکتر گفت خوبه همچیش ...

دختر منم دو ماه قبل می‌گفت درد داره ولی بعدش درد نداشت ، دوباره الان اون یکی درد داره ، ولی رشدی ندارن 

یعنی میشه درد بگیره و بزرگ نشه 

عزیزم چون میگن برای بارداری سنجد بخورین یا اونایی ک یائسه میشن میگن سنجد بخورین از اوت لحاظ میگم دیگ ...

سرچ کردم طبعش سرده برای بارداری و اینا بخاطر چیزای دیگه اس

تو نت بزن میاره ، رو بلوغ تاثیری نداره ظاهراً 

سلام بادکش سرد انجام میدید؟

یه چند باری گرم انجام دادم ولی خب بلد نیستم میسوزوندیمش 

آخر رفتم دستگاه خریدم ک سرده 

ولی هر وقت بشه مامانم بلده بیاد  هر چند وقت یکبار گرمم میگم انجام بدم ، 

شاید 1 سال بعدش بشه.. دیروز یکی از همسایه ها دیدم کلاس پنجم 9سال و 7 ماهش و قدش ب زور 140 بود پریو ...

عزیزم سلام

دختر دوستم

۷/۵ هست

موهای زیربغلش دراومده

و سن استخوانیش ۸/۵ هست یکسال بیشتره

قدش ۱۳۰

وزنش ۳۵

بنظرت بلوغ زودرسه

سن استخوانیش یه سال بیشتره باید بره غدد بنظرت؟

عزیزم سلامدختر دوستم۷/۵ هستموهای زیربغلش دراومدهو سن استخوانیش ۸/۵ هست یکسال بیشترهقدش ۱۳۰وزنش ۳۵بنظ ...

سلام عزیزم خوبی شما..  اره دیگه بلوغ ش شروع شده. تا 6 ماه دیگه سینه هاش هم در میاد بهتر بره غدد تا از الان زیر نظر باشه

سلام عزیزم خوبی شما.. اره دیگه بلوغ ش شروع شده. تا 6 ماه دیگه سینه هاش هم در میاد بهتر بره غدد تا ا ...

بخاطر رشد موی زیربغل میگی

یا سن استخوانی

چون ادل هم مو داشت نزدیک ۸ سال ولی دکترش گفت ربط به بلوغ نداره