2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینترنت کپی کردم : 

قرومساق به ترکی میشه دیوث
از قروم ساغلاماق یعنی ترتیب دادن ، برنامه ریختن البته اونجوری

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

میشه معنیشو بگی لطفا

لری نیس داره چرت پرت میگه این کلمه ترکی هست

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

میشه معنیشو بگی لطفا

اشتباه خوندم یا شما جابه جا نوشتی ما یه کلمه داریم با این س هست میگیم قرومساق 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
یعنی چی میشه بگی لطفا

خیلی بده معنیش بزن توی گوگل میاره برات

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
لری نیس داره چرت پرت میگه این کلمه ترکی هست

من با قرومساق خودمون دارم میگم طرف حسابم اسیه چه لحن حرف زدن شماس

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
خیلی بده معنیش بزن توی گوگل میاره برات

معنی واقعی خودش اصلا هم بد نیست قروم یعنی قرار به زبان ترکی ساق هم یعنی برقرار کننده قروم ساق یعنی کسی که یک قرار مداری را برقرار میکنه ، معامله رو جوش میده و .... ولی در طول زمان برای کسی که کارهای فاحشه خانه را مدیریت میکرده گفتن قروم ساق :))) در طول زمان اینجوری شده