2777
2789
عنوان

پسر متعهد

85 بازدید | 14 پست

دوستان از کجا بفهمیم که یه پسر چشم پاکه و متعهد ‌. 

و بعد از ازدواج بهمون خیانت نمیکنه ؟؟؟ خواهش میکنم ازتون راهنماییم کنید و تجارب تون رو در اختیارم قرار بزارید❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دخترای دیگه تعریف نمیکنه

پیج اینستاش قفله فالور فالوینگ دختر کم داره

رفتار بیرونش هم باید نگاه کنی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

ببرش پارتی یا ببرش تور گردشگری ک پراز دختر و پسره . برید خیابونای شلوغ و باکلاس. پاساژای باکلاس و شلوغ.

برو سینما.

ببرش جمع فامیلی ک توش دخترای جوونه.

شوهرمن درتمام این جاها چشمش فقط زول زده ب خانماس.

هیچ چیزی و هیچ رفتاری نمیتونه ضامن خیانت نکردن ی مرد باشه 😊😊من پنج ساله با یکیم همه جوره امتحانش کردم خداروشکر هر دفعه بهم گفته فلان پیج بهم پیام داده حتی وقتایی ک اون پیج فیک خودم نبودمم بهم اطلاع داده ب نشرم برمیگرده ب زات ادم و عشق و علاقش ب شما ما تو تین پنج سال رفتارامون تغییر کرده اما خب خداروشکر هنوز همو دوست داریم و بهم متعهدیم یادبگیرین باهم کنار بیاین تفاهم رو خودتون ایجاد کنید ن اینکه دنبال تفاهم باشین💅🏻❤️

به ذاتش بستگی داره

کسی ک ذات درست داره همه جوره متعهده حتی اگه ازت دور باشه حتی اگه پیشش نباشی ولی کسی ک ذات نادرستی داره پیشش هم باشی کارخودشو می کنه.

به رفتارهاش توجه کن

به حرف زدنش

باید ریزبین باشی تو دوران آشنایی به همه مسائل دقت کنی

وساده نگذری

مثلا بگی حالا این اخلاق داره یا فلان رفتارش یجوریه ولی حتما درستش می کنم بعد از ازدواج..‌

نه اصلا اینطور نیست باید حواست به تمام رفتارها و حرف ها و برخوردها و نظراتش باشه تا متوجه ذاتش بشی....

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
از دخترای دیگه تعریف نمیکنهپیج اینستاش قفله فالور فالوینگ دختر کم دارهرفتار بیرونش هم باید نگاه کنی

پسری که تو پیجش دختر کم هست و اینکه دایرکتش قفله و اصلا دایرکت جواب نمیده ، چند بار مدام بهش درخواست بدی با پیج فیک دخترونه و بلاک کنه . این رفتارا نشونه چیه ؟

پسری که تو پیجش دختر کم هست و اینکه دایرکتش قفله و اصلا دایرکت جواب نمیده ، چند بار مدام بهش درخواست ...

پسر محکمیه و‌ هول نیست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم