2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
همینطوره بندگان خدامیگفتن اصلش همینه دختر خونه ی شوهرش پریود بشه

وای خداروشکر تو اون نسل به دنیا نیومدم 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم.. ایشالله حرفتون درست از آب دربیار ودخترم بالای ۱۶۰بشه دیگه هیچی از خدا نمیخام ...حالا م ...

خدا رو شکر خوب رشد کرده... دیکه امپول و ک زدی نمیشه دوباره قطع کنی تا همون عید به نظرم ادامه بده..  راستی سینه ش باز رشد داره؟؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دخترم تپله حس میکنم زودتر پریود میشه بعد قطع امپول

شاید 1 سال بعدش بشه..  دیروز یکی از همسایه ها دیدم کلاس پنجم 9سال و 7 ماهش و قدش ب زور 140 بود  پریود سده بود مامانش میکفت طبیعی دیگه خیلی ریلکس بود من داشام سکته میکردم ب جاش..  اصلا برا خیلی ها مهم نیست ماییم ک داریم خودمون با فکر و خیال میکشیم. 

افرین همینطوره بخدا😂😂😂دقیفا مامان خودمم برادربزرگمو ۱۶ سالگی به دنیا اورد😂

مامان بزرگم قسم میخورد 13 سالش بود ازدواج کرد پریود نمیشد بعد چند ماه ک گذشت پریود شد.. خاله م و 15 ساله دنیا اورد. بیچاره ها خودشون با بچه بزرگ میشدن😂

خدا رو شکر خوب رشد کرده... دیکه امپول و ک زدی نمیشه دوباره قطع کنی تا همون عید به نظرم ادامه بده.. ...

نه گلم سینش در یه حدی متوقف شده اصلا بزرگتر نشد موی زاعد هم پایین تنه شاید به ده تا دونه هم نرسه ولی بلند وضخیم زیربغل هم فعلا خبری نیست کرکیه