2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

منم امروز دخترمو بردم غدد 

۶ سال و ۶ ماهشه

سونو رو دید گفت تخمدان و رحم شروع کردن 

بزرگ شدن 

سن استخوانی هم ۸ سال بود 

من مردم از ظهره زندگی برام جهنمه

۶ سال تموم تب دوره ای داشت همچنان هم هست با تب ۴۲ درجه با دست و پنجه نرم کردیم 

این از کجا اومد خونه خرابم کرد

آخه بچه ۶ سال چرا باید این مراحل داشته باشه خدای من😭

براش ازمایش پرولاکتین نوشته با تزریق

تو چند مرحله گفتن بچه رو صبح زود بیار 

من  دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علائم بلوغ که گفتن برجستگی سینه س اما از وقتی بدنیا اومد سینه های برجسته داشت میفرستم الان

دخترم منم از کوچکی سینش چربی داشت ،این با علاعم بلوع فرق داره یادمه کلاس دوم بش دقت کردم دیدم سینه هاش چ بزرگن خیلی ترسیدم نمیدونستم جوانه سینه چ شکلیه  ، این چربی و بزرگ بودن فرق داره با جوانه سینه ،جوانه سینه حالت پف داره ک این علاعم بلوعه الکی نترس 

قدش چقده؟..؟؟؟

دخترم منم از کوچکی سینش چربی داشت ،این با علاعم بلوع فرق داره یادمه کلاس دوم بش دقت کردم دیدم سینه ه ...

قدش ۱۳۴

والا ترس،و استرس دستشو گزاشته رو در خونم بر هم نمیداره 

۶ سال دارم با تب های ۴۲ درجه دست پنجه نرم میکنم این از کجا پیداش شد نمیدونم

منم امروز دخترمو بردم غدد ۶ سال و ۶ ماهشهسونو رو دید گفت تخمدان و رحم شروع کردن بزرگ شدن سن استخوانی ...

سلام عزیزم نگرانیت رو کاملا درک میکنم من خودم هنوز بعد از دوسال با این قضیه کنار نیومدم ونگران عوارض امپولاش هستم هرچند شکر خدا تا الان عوارضی ندیدم ولی خب باید بپذیریم که بچه هامون بلوغ زودرس دارن و اینکه الان از ۱۰تا بچه کم کمش ۶تاشون این مشکل رو دارن ازت خاهرانه میخام مث من رفتار نکن استرست رو به گل دخترت منتقل نکن همه چیز رو بسپار به خدا و دست زمان این روزا هم میگذره از خدا میخام به خودتو گل دخترت کمک کنه و انشالله آزمایش هاش بدون مشکل باشن ❤️

سلام عزیزم نگرانیت رو کاملا درک میکنم من خودم هنوز بعد از دوسال با این قضیه کنار نیومدم ونگران عوارض ...

قربون مهر گرمت شم من🙏❤️من دخترم باید دور از استرس باشه الانشم هر سه ماه ازمایش باید بده.این آزمایشش هم گویا باید در چهر مرحله انجام +اینکه تزریق هم داره 

بچم از استرس ناخن نمونده دستش .دیگه این از کجا پیداش شد😭😭😭😭😭

منم امروز دخترمو بردم غدد ۶ سال و ۶ ماهشهسونو رو دید گفت تخمدان و رحم شروع کردن بزرگ شدن سن استخوانی ...

سلام عزیزم.. چرا انقد استرس داری شما؟؟ چیزی نیست ک انقد ازش بترسی الان ک نمیخواد پریود بشه. تا اون موقع 2 3سال مونده. بعدش هم نهایت امپول میزنی بلوغ عقب میندازی 

من دخترم 1 سال از دختر شما بزرگتر بود ک بلوغ ش شروع شد. تازه ماشالله دختر شما قدش هم خوبه  انقد نگرانی نداره  ماهی 1 امپول میزنه دیگه پریودی عقب میندازن  گناه داره بچه انقد استرس بهش نده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام عزیزم.. چرا انقد استرس داری شما؟؟ چیزی نیست ک انقد ازش بترسی الان ک نمیخواد پریود بشه. تا اون م ...

قربون محبتت ❤️😘😘😘😘

به خودش که چیزی نمیگم .میگم من غصم از ازمایش و امپوله.

واینکه استرس براش خیلی خطرناکه خیلی کوچیکه چجوری من بگم استرس نداشته باش.ازمایش قبلیش بس استرس داشت قندش بیشتر از حد نرمال نشون داده بود 

ازمایش پرولاکتین هم استرس نتیجه کاذب میده ۴ میلیون هزینه کنم بچم درد بکشه که نتیجه کاذب بگیرم.نمیدونم این چقدر ازمایش الهی تموم نمیشه من دارم پروفسورا میگیرم دیگه🫤