2777
2789

مثلا میگه چرا فلانی رو فالو کردی ک تو ک بدت میاد ازش

چرا واسه فلانی‌ کامنت گذاشتی تو دو رویی فلانی

در صورتی ک من میدیدی دختر عموم ناراحتم میکرد با دوستم درد و دل میکردم

ولی خب بالا بره پایین‌بیاد فامیلمونه نمیشه ک‌انفالو کنم‌یا کامنت نذارم

اما همیشه باید ب خانوم جواب پس بدم!

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ملت فقط چقد بیکارن همین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ملت فقط چقد بیکارن همین

وای اره بخدااااا

همیشه فالورامو چک‌ میکنه میگه چرا فلانی رو فالو داری 

درصورتی که دوست پسر سابقم چکم نمیکرد

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه کجاشو دیدی

من یه دوست داشتم میرفتیم پیشش حتما باید گوشیمونو چک میکرد همه جاش میرفت

من باهاشون بیرون نمیرفتم 

یبار رفتم گفت گوشیو بده دادم 

اومد بره تو برنامه ها دید همش قفله

تهشم بخاطر شعورش ارتباطم رو باهاش قطع کردم

تازه کجاشو دیدیمن یه دوست داشتم میرفتیم پیشش حتما باید گوشیمونو چک میکرد همه جاش میرفتمن باهاشون بیر ...

باز خوبه تو تونستی قطع ارتباط کنی

این دوست من دختر خوبیه فقط همین بدی رو داره دائم بهم‌ میگه دو رو!!!!!

میگه چون یبار بد فلانی رو پیشم گفتی باید تو خیابون دیدیش سلام‌نکنی وگرنه دو رویی و همش میزنه تو سرم اینو!

خب بگو به تو چه

خودش باید بفهمه بهش مربوط نیست

باز خوبه تو تونستی قطع ارتباط کنیاین دوست من دختر خوبیه فقط همین بدی رو داره دائم بهم‌ میگه دو رو!!! ...

منم همین دوستم کلا تو زندگیش برامون ساندویچ گرفته اونم یه ساندویچ رو چهار نفری می‌خوردیم

همش منتش رو میزاشت 

کلی کار براش کردم الانم که ارتباطمون قطعه به روش نیاوردم پنجاه تومن هم سه ساله بهم بدهکاره😂

خوشحالم رابطم قطع شد

تحت فشاری پس

منم همین دوستم کلا تو زندگیش برامون ساندویچ گرفته اونم یه ساندویچ رو چهار نفری می‌خوردیمهمش منتش رو ...

😂😂😂😂۵۰ تومن فقطططط 

بگو لعنتی اینکه پولی نیست این گدا بازیا چیه 

😂😂😂😂۵۰ تومن فقطططط بگو لعنتی اینکه پولی نیست این گدا بازیا چیه

هی میگه میدم میدم

میگم آقاااااااا سه ساله میگی میدم یا نگوووو یا میگی بدههه

میگه حالا میدم وایستا اینا اینم دادنش😂

نگران دوستت نباش یا خوبی هاش بیوفت 

هی میگه میدم میدممیگم آقاااااااا سه ساله میگی میدم یا نگوووو یا میگی بدهههمیگه حالا میدم وایستا اینا ...

🤣🤣🤣