2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
سلام عزیزم.. چرا انقد استرس داری شما؟؟ چیزی نیست ک انقد ازش بترسی الان ک نمیخواد پریود بشه. تا اون م ...

با یه دکتر غدد دیشب صحبت کردم میگفت امپول نزنید بزارید سیر طبیعی خودش و طی کنه آینده باز دچار مشکلات قاعدگی میشن.میمونه آدم چه کنه

قربون محبتت ❤️😘😘😘😘به خودش که چیزی نمیگم .میگم من غصم از ازمایش و امپوله.واینکه استرس براش خیلی خ ...

من به دخترم میگفتم ازمایش چکاب و برای امپولش میگفتم اینا برا افزایش قد همه میزنن. بچه س گولش بزن ک نترسه..  باید موقع ازمایش ارامش داشته باشه... شب قبل ازمایش نباید مواد قندی بخوره حتی میوه شیرین 

ازمایش پرولاکتین هم حساس نباید زباد راه بره خوب خوابیده باشه

.انشاللع ک مشکلی نیست

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با یه دکتر غدد دیشب صحبت کردم میگفت امپول نزنید بزارید سیر طبیعی خودش و طی کنه آینده باز دچار مشکلات ...

نمیدونم والا من خودم خیلی دو ب شک بودم برا همین بلوغ. دکتر هم اجبار مون نکرد در اخر تصمیم و به خودم داد ک بگیریم

من چون سنش کم بود هم وزنش و هم شدیدا درکش نسبت ب بلوغ و این دوران کم بود دلم نمیخواست مشکلات تحمل کنه بچه کوچیک

خیلی ها دیدم آمپول ضد بلوغ زدن و الان خپبن مشکلی ندارن 

ولی باز اگ نیدونی ک از پس پریود شدن بر میاد درک ش خوبه میتونی بزاری روند خودش طی بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین من شرایط شمارو نمیدونم اما اینجور نیست که اگر پریود بشه دیگه نمیکشه من اول راهنمایی بودم پریود شدم اون موقع قدم معمولی بود و رشد خودش رو داشت تا ۲۰سالگی رشد قدی هست الان من قدم ۱۶۷ هست خداروشکر معقوله قدم

از وقتی شیرش گرفتم همیشه خدا مریض درست سیرش نمبکرد ولی برا سیستم ایمنی ش خوب بود😢

عزیزم قد دختر من هر دو ماه یک سانت رشد داره متولد برج ۴ سال ۹۳ هست قدش هم ۱۳۲س با وزن ۳۰ ،دکتر هم بردم هم عکس مچ دست گرفت هم آزمایش ،گفت مشکلی نداره همه چی نرماله باز من خودم فکر میکنم قدش کوتاهه قد خودم ۱۶۲ شوهرم ۱۶۴ ،میشه نظرتون رو بگین خیلی نگرانم  

من به دخترم میگفتم ازمایش چکاب و برای امپولش میگفتم اینا برا افزایش قد همه میزنن. بچه س گولش بزن ک ن ...

دکتر گفت یه ازمایش داره هرچه زودتر برای من بیارید تا خود آزمایشگاه اینقدر بغض و گریه میکرد تبش قلب گرفته بود

چجوری گولش بزنم بچه ۷ ساله رو.مگه میشه متوجه نشه

خودمم ۱۶۷ قدم مشکل اساسی اینجاست که سمت خونواده پدریش قد کوتاهن

منم سمت پدری قدشون کوتاهه و دخترم به اونا رفته. نمسدونم چرا ژن قد کوتاهی اینقد قویه هر کاری کنی بلاخره ژن غالب میشه

سلام عزێزم داروهای دکتر مهدی زاده رو استفاده میکنید ؟

سلام عزیزم ن ، فعلا شروع نکردم شما آمپول سوم و زدی ؟؟دیگه قدشو اندازه نگرفتی ؟راستی جواب آزمایش ویتامین دی دخترت چی سد؟؟؟؟شوهرم ک میگه همون قرص ۵۰ هزار بده،البته من از همون روز کلسیم و کیندر و شروع کردم فقط ارژنین هارو ندادم

ولله چقدر بعصیا افزایش قد دارن کلیپ آخری پیجش