2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم فیلم کتک خوردنمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
چقد دلم میخاست یه نیرویی داشتم این مردا رو از زمین محو میکردم فقط

من دلم میخواست مردا رو میبریدم دیگه چیزی نداشتن خیانت کنن زنها هم با هوش مصنوعی باردار میشدن وتمام

آیا خدا کافی نیست ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دلم میخواست مردا رو میبریدم دیگه چیزی نداشتن خیانت کنن زنها هم با هوش مصنوعی باردار میشدن وتمام

😐😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

واقعا همچین ادمایی کثیف ترینن 

چحوری اسمشو میزاره مرد این ادم وقتی دست رو زن بلند میکنه؟

همچین ادمایی باید بمیرن واقعا تنها لیاقت این وحشیا مرگه

فیلم ملی راه های نرفته اش رو دیدین؟

چقدر حتی دیدن این فیلم عذاب اور بود!

چه برسه تجربه اش کنی

واقعا همچین ادمایی کثیف ترینن چحوری اسمشو میزاره مرد این ادم وقتی دست رو زن بلند میکنه؟همچین ادمایی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم دعا کنین بتونم راااحت دل بکنم و به فکر آیندم باشم

والا تازه از اون لحظه به بعد زندگی میکردیم

انقد تاپیک خیانت اینجا دیدم از شوهر خودمم سرد شدم بخدا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اصل فیلم رو ترجیحا گیر بیار با وکیل صحبت کن همه حق و حقوقت رو هم بگیر طلاق گرفتن توی عقد آسون تر از بعد از عروسیه چون نمیتونه از حکم عدم تمکین برات استفاده کنه 

مردی که توی عقد دست بزن داره دیگه معلوم نیست تهش چی بشه دو فردای دیگه جلو بچه ت میخواد کتکت بزنه بعدش بیاد ماچ و موچ کنه به چه درد میخوره یا میخواد خود بچه رو بزنه ، بعدها هم بچه ت میره زن و بچه خودشو کتک میزنه و... همینطوری میخواد نسل به نسل کثافت روانش رو منتقل کنه این مدل آدما تا به ته ته ته ته خط نرسن قبول نمیکنن که مشکل جدی روانی دارن ، به درمان هم اعتقاد ندارن که باید جدی درمان کنن  و تراپی رو تا تهش ادامه بدن مشاوره هم برن دو روزه تا تهش نمی‌رن همینطوری مثل گوسفند فکر میکنن و مثل کردکدیل حمله میکنن و مثل گرگ می دَرن به این سادگی آدم بشو نیستن  

بهت توصیه میکنم هر کاری می‌کنی بکن که این زندگی با این کیفیت پایین شروع نشه چه میخواد با طلاق باشه چه درمان جدی تا جایی که تراپیستش بگه نیاز به ادامه درمان نیست 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

شاید باورت نشه اما شوهر من فقط یکبار این کارو کرد دیگه نزد همون یه بار بود خیلی هم پشیمون شده بود ، من هیچ اشتباهی نکردم فقط کلامی بحث کردیم ادن خیلی عصبی شد ، الان عصبی بشه تو سر خودش میزنه منو نمیزنه 

سعی کن ببریش مشاوره اگه دیدی نتیجه نداد یه فکر اساسی کن 

وکیل چقدر میگیره؟ چون پول زیادی ندارم اینم هیچی ب نامش نداره حتی مغازه خودمون به اسم مامان منه. چون ...

وکیل نمیخواد برو درخواست طلاق و مهریتو بزار اجرا.البته مهرتو بزاری اجرااینجورمردها خودبخود طلاق میدن ولی رابطه کامل اصلانداشته باش. برو پزشکی قانونی جای ضرب و جرح رو ثبت کنه.ببر فیلمو کلانتری اول ازش شکایت کن بگو منو زده ابرومو برده