2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست
این آزمایش هورمون رشد خیلی پیچیده س. دکتر غدد میتونه نتیجه درست و بگه... چند مرحله س و طبق سن میگن ...

عزیزم بالاتر نوشتم که دخترم قدش بلند شده سه ماه نکشیده بود در عوض اون سه ماه هم جبران شد ..به نظرت تا عید بزنم بعد قط کنم؟؟آخه دکترش رفته خودم میخام آزاد براش آمپول بخرم هرماه

سلام عزیزم دخترم قد کشیده😍😍😍😍😍گفتم خبر بدم

وااااااای عشقم خداروشکر

دیدی گفتم برو قد بگیر انقدر استرس نداشته باش

قربونت برم انقدر الکی خودخوری کردی

خداروشکر عزیزدلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🧿🧿🧿🧿🧿🧿ماشالله خدا حفظش کنه

همیشه دلت شاد لبت خندون باشه دوستم💋💋💋💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااااای عشقم خداروشکردیدی گفتم برو قد بگیر انقدر استرس نداشته باشقربونت برم انقدر الکی خودخوری کرد ...

فدات بشم عزیز دلمی از خدا این خوشحالی رو برای شما هم آرزو میکنم وتمام مامانای چشم انتظار ..

وااااااای عشقم خداروشکردیدی گفتم برو قد بگیر انقدر استرس نداشته باشقربونت برم انقدر الکی خودخوری کرد ...

صبح دلم مث سیرو سرکه می‌جوشید گفتم این همه خودم رو عذاب میدم قدش رو میگیرم دیگه هرچه شده باید بفهمم که با دعای خیر شما عزیزای دلم الان خوشحال ترینم 🙃

صبح دلم مث سیرو سرکه می‌جوشید گفتم این همه خودم رو عذاب میدم قدش رو میگیرم دیگه هرچه شده باید بفهمم ...

عشقم🥺🥺🥺🥺

خداروشکر دلت شاد شد

اما خواهش میکنم انقدر خودتو اذیت نکن

راستی منم دیشب بعد چند وقت خواهرزاده م دیدم گفتم دیرپریود شد ۱۴-۱۵ سالگی

قدش ۱۵۰ این حدودا میشد

ولی دیشب شاخ دراوردم راحت میتونم بگم تو چندماه ۷ سانت اینا قد کشیده

مطمینم بعد پریود همه قد میکشن شاید طول بکشه ولی قد میکشن

مادربزرگم. اعتقاد داشت زن بعد زایمان اولش قد میکشه

استخون میترکونه

نمیدونم درسته یا نه چون علمی نیست

عشقم🥺🥺🥺🥺خداروشکر دلت شاد شداما خواهش میکنم انقدر خودتو اذیت نکنراستی منم دیشب بعد چند وقت خواهرز ...

مرسی قربونت برم ...من درکل خیلی خیلی به خودم سخت میگیرم خیلی تو زندگی خودم رو اذیت میکنم حدود ده جلسه هم تراپی رفتم ولی خب تاثیری نداشت .‌بله قطعا قد میکشن خدا برای دکترای بی رحم نسازه که به راحتی دل مادرا رو میکشنن اونا باعث شدن تمام مامانا حساس بشن ..بله قطعا قد میکشن اتفاقا منم قضیه قد بعد زایمان رو شنیدم حالا نمی‌دونم واقعیت داره یا نه 

مرسی قربونت برم ...من درکل خیلی خیلی به خودم سخت میگیرم خیلی تو زندگی خودم رو اذیت میکنم حدود ده جلس ...

درسته دکترا اکثرن همینن

علتش نمیدونم

ولی من مطب شکیبا بودم

به خانمی بود دخترش ۱۲ اینا میشد

قدش مثل خودم میشد ۱۶۷ این حدودا

اما مادرش خیلی بلند بود

بالای ۱۷۲

گفت دکتر علایی و یه دکتر دیگه گفته بودن دخترش کوتاه میمونه

پرسیدم امپول زدی گفت نه

گفتم بلوغ زودرس داشت گفت نه هنوز پریود نشده دکتر کفته دیگه کم مونده

گفتم خب چرا میایی دکتر بلوغ

گفت یه علایمی داشت ترسیدم بلوغ بشه

تحت نظر دکتره چند وقته

ببین دیشب که خواهرزادم دیدم

گفتم دیگه ادلیا رو نمیبرم دکتر

مادرمم کلی دعوام کرد

گفت همتون یه ذره بودید یهو بعد عادت قد کشیدید

قدیمیا هنوز میگن ( عادت) به پریود

درسته دکترا اکثرن همیننعلتش نمیدونمولی من مطب شکیبا بودمبه خانمی بود دخترش ۱۲ اینا میشدقدش مثل خودم ...

کار خوبی میکنی به نظر منم دیگه پیگیر نشو من خودم بارها تو همین تاپیک گفتم اگه تجربه الانمو داشتم اگه قبلش با نی نی سایت آشنا میشدم هیچ وقت دخترم رو دکتر نمیبردم من الان درسته خیلی خوشحالم که قد کشیده ولی ته دلم نگرانی عوارض امپولاش رو دارم اگه آمپول نمی‌زدم الان قدشم  بلندتر بود و سالمتر 

درسته دکترا اکثرن همیننعلتش نمیدونمولی من مطب شکیبا بودمبه خانمی بود دخترش ۱۲ اینا میشدقدش مثل خودم ...

یعنی دکتر به اون خانم گفته باید آمپول بزنه برای دخترش؟؟نزده و قدش بلند شده؟

دختر من 8 سال و ده ماه هنوز نبردم ، گفتن لطفی و وکیلی خوبن حالا نمیدونم

من وکیلی بردم خیلی سریع و تند تند و سرپا با من حرف زد خواستم سوال کنم گفت برو اون اتاق منشی توضیح میده

خیلی تعریفشو شنیدم نمیدونم چی بگم فقط بدو گفت بلوغ دخترت شروع شده امپول تاخیر بلوغ بزن.

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام مامان مهرسا داشتم می‌خوندم گفتم سن استخوانی دختر خودمو بگم اول اینکه سن استخوانی رو دو تا رادی ...

دختر منم همسن دختر شما بود سینه درد داشت ۸سالو ۸یا ۹ماه بود.

الان ۹سالو۲ماه سن شناسنامش 

سن مچ دستشو دکتر وکیلی گفت ۹ 

دکتر دیگه گفت ۷

امپولو نزدم.

ویتامینم نمیدم 

میترسم سن استخوانیش زود بره بالا

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من وکیلی بردم خیلی سریع و تند تند و سرپا با من حرف زد خواستم سوال کنم گفت برو اون اتاق منشی توضیح می ...

عزیزم جدیدا دکترا اینجوری شدن تا بچه رو میبینن میگن آمپول بزن...یه دختری اومده بود پیش دکتر دخترم بدون اینکه آزمایش یا عکس مچ دست بنویسه آمپول نوشت گفت اول امپولا رو بگیر بعد سنو اینا انجام بده ...نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن مث اینکه ما مردم بچشونو از سر راه پیدا کردن ..بچه هارو کردن موش آزمایشگاهی متاسفانه