2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589549 بازدید | 6382 پست
نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

عزیزم آمپول خیلی خطرناکه و در آینده ممکنه رو سلامتیش تاثیر بزاره دختر عمویه من آمپول زد ولی قد نکشید و الان ۱۵۰ خوردست منظورم اگه حتی قدش کوتاه بشه بهتر از اینه که هورموناش بهم بریزه 

فعلا میسازم - چه می‌شود کرد ؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؛ همین است که هست.          آرمی 🌆🧸

حنا جان من ی مدت فقط دارم حساب میکنم هر سال سن استخوانی (ن سن تقویمی) چقد رشد میکنن بچه ها. تقریبا ...

امیدوارم که اینجوری باشه .دکترا بهم گفتن بعد پریود صفحات استخوانی خیلی سریع بسته میشن و فرصت رشد نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میبینی همه چی در مورد دخترم پیچیده شدهامروز برم عکس دستشم بندازمترشحات یکسال این حدوداس داره ولی هنو ...

وای چرا انقد عجیب اخه اول رشد مو بعد سینه ترشح اخرین مرحله س  واقعا بلوغ برا همه یه شکل نیست 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ال آرژنین شبی یک عدد .مولتی ویتامین گامی روزی یک عدد زینک روزی یک عدد.مولتی وزینک پاستیل بودن خیلی ه ...

دخترتون ال آرژنین ۱۰۰۰ مصرف می کرد؟ داروها که به شکل پاستیل بود از کجا می گرفتید؟ داروخانه من پرسیدم میگه نداریم اگر امکانش هست عکس داروها را بفرستید لطفا 

من خیلی دارو به دخترم دادم اما اصلا اثر نداره یک دفعه هشت ماه کامل رشدش متوقف میشه 

خانومها سوال منم جواب بدید پسرم دوهفته است هورمون میزنه یک کیلو چاقتر شده هورمون باعث چاقی میشه؟

سلام عزیزم دختر من وزنش تو ۴ ماه تزریق دو کیلو بیشتر شده البته قدشم ۳ سانت بلند شده شاید باعث چاقی شه نا می تونه ورزش کنه

سلام عزیزم دختر من وزنش تو ۴ ماه تزریق دو کیلو بیشتر شده البته قدشم ۳ سانت بلند شده شاید باعث چاقی ش ...

نه مشکلی از اون بابت ندارم چون لاغر هست ورزش هم میکنه الان ۹سال تمام قدش ۱۳۲وزنش ۲۹شده.۲۷بود

خدا کنه برا پسر من هم تاثیر بگذاره قدش بلند بشه

حتما تاثیر میذاره ان شاء الله سن خوبی براش شروع کردید پسر منم دی میشه ۹ سالش قدش الان 133 هست چطور دکتر قبول کرد براش هورمون رشد بزنید قدش که خیلی کوتاه نبوده؟ الان پسرم تو کلاس جزء متوسط ها هست 

پسرتون متولد چه سالی هست؟ 

حتما تاثیر میذاره ان شاء الله سن خوبی براش شروع کردید پسر منم دی میشه ۹ سالش قدش الان 133 هست چطور د ...

۲۴شهریور ۹۴هست هم هورمون رشدش کمه.هم سن استخوانیش سه سال پایینه از پارسال هم کلا۴سانت رشد داشته