2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616641 بازدید | 6975 پست
همش تاثیر وسایل ارایشی هست که به بچه ها می دیدو یا مراقب رابطه اتون نیستید بچه میبینه

چه ربطی داشت دختر منکه از لوازم ارایشی متنفره .رابطمونم جلو بچه نیست که یا مث قدیما همه یجا کنار هم نیستن 

قدیمیا که بدتر بودن وسط حال جلو بچه هاشون میزاییدن یا رابطه داشتن 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش تاثیر وسایل ارایشی هست که به بچه ها می دیدو یا مراقب رابطه اتون نیستید بچه میبینه

والا دختر من اصلا آرایش نمیکنه و نمیدونه رابطه چیه ولی از انس بدش  ا11 سال و نه ماهگی پریود شد و سن استخوانیش 2 سال بیشتر شد . فکر کنم خودت بچه نداری که به این راحتی نظر میدی

والا دختر من اصلا آرایش نمیکنه و نمیدونه رابطه چیه ولی از انس بدش ا11 سال و نه ماهگی پریود شد و سن ...

۹سال به بالا‌ طبیعیه،و بستگی به مناطق داره

گرمسیری زود بلوغ میرسن سردسیر دیر

من از استرس موهای جلو سرم تو این یک ماه کلی سفید شد .طپش قلب دارم. یک لحظه هم نیست که تو فکر دخترم نباشم کارم شده دزدکی گریه کردن. شوهرم که کلا بی خیال.کاش دکتر نمیبردم و این همه استرس و تحمل نمیکردم. دکتر میگه تا دو یا سه سانت دیگه رشد میکنه. الان قدش 149 سانه

خدا رو شکر دخترتون سالم دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگاهی کا ...

عزیزم دکتر چه شربت و قرصی برای افزایش قد دخترتون داده به غیر از امپول؟

نه سینه اش هیچی موی زایدم نداره فقط جوش زده چندتا بینی و پیشونی

سلام.. دختر من 7 سال و نیم ش ک بود صورتش جوش میزد ک من شک کردم ب بلوغ ش ولی دکتر تایید نمیکرد حتی دکتر پوست هم بردم مدام تو پیشونیش جوش میزد و 8 سالکی سینه ش دیگه رشد کرد. دختر شما هم زیر 1 سال علامت  بلوغش دیگه خودش نشون میده البته سنش خیلی خوبه قدش هم عالیه مطمعنا بلند میشع

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

والا دختر من اصلا آرایش نمیکنه و نمیدونه رابطه چیه ولی از انس بدش ا11 سال و نه ماهگی پریود شد و سن ...

سلام..  قد خودتون چند؟  یعنی سن استخوانیش 14سال؟  هنوز حا برا رشد داره نگرانش نباش قدش 155 تا 158 میشه ک دیگه این رنج قد هم خیلی بد نیست با غصه خوردن کاری نمیشه کرد فقط ورزش ک تاثیر داره حتما ورزش انجام بده ک صفخات رشدش زود بستع نشه تو دوران مدرسه هم باشگاه بفرستش مکمل بهش بده ک حداکثر رشد خودش برسع

دختر شما ماشاالله خیلی خوب متوقف شده دختر من با زدن آمپول سینش بزرگ شد قبل آمپول فقط با لمس کردن مشخ ...

اره کامل صاف شد اصلا انگار ک اصلا وجود نداشت😂 

سلام.. قد خودتون چند؟ یعنی سن استخوانیش 14سال؟ هنوز حا برا رشد داره نگرانش نباش قدش 155 تا 158 می ...

خودم 160 ەمسرم 170  باشگاه هم میرفت . تغذیش هم بود . از 8 سالگی هم مرتب میبردم دکتر یهو پریود شد و سن استخوانیش بالا رفت