2777
2789
عنوان

نمی‌دونم کار خوبی کردم یا نه

117 بازدید | 7 پست

دیشبی تاپیک زدم خیلی بازدید خورد ولی هنوز یه مقدار ذهنم درگیره

دیشب می‌خواستیم یه سگ بیاریم منتها من مخالف بودم مادرم و داداشم موافق شدید بودن مخالفت من باعث شد سگو نیاریم ولی به جاش یه دعوا شدید داشتیم

دلایلم اینه که ما واقعاً زمان برای نگهداری از سگ نداریم  سگ هی نیاز به نگهداری داره نیاز به اینکه بیرون ببرنش محبت بهش کنی ولی اکثراً من دانشگاه میرم خود مادرم به باقی خانواده سر کار میرن ممکنه خیلی کم اصلاً به این حیوون برسیم دومین دلیلمم اینه از سگ واقعاً بدم میاد

سگی که دیدیم هی آب دهنش از دهنش آویزون بود هر جایی می‌رفت هی نشونه‌گذاریش می‌کرد صاحب قبلیش می‌گفت اگه وقت ندارید برید بیرون بگردونیدش ببرید پشت بوم کارشو بکنه خودشو تخلیه کنه

واقعا احساس تمیزی بهم دست نمی‌ده این حرکت یه جوریه

نظر شما چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در کل کاملا حق داری،تو این زمون ادم خودشو به زور میچرخونه چه برسه سگ رسیدگی میخواد غذا دارو دکتر،تنیزی خونه انگلها مریضیای مشترک واقعا جای حیوون تو خونه نیست به خدا خیلیم روشنفکرم ولی واقعا اعصاب میخواد میخوای بری مسافرت کجا بزاری ....

در کل کاملا حق داری،تو این زمون ادم خودشو به زور میچرخونه چه برسه سگ رسیدگی میخواد غذا دارو دکتر،تنی ...

یه عروس هلندی داریم وقتی می‌خوایم بریم مسافرت هی گیر میدن که نیاریمش جا می‌گیره و فلان دارم فکر می‌کنم اینا که با عروس هلندی مشکل دارن سگ که انقدر نگه داریش سخت‌تره رو چه جوری می‌خوان قبول کنن