2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598405 بازدید | 6507 پست
عزیزم شما که آمپولو زدی چرا تا قد ۱۵۰براش نزدی ؟؟دکترش قط کرد؟؟من میگم تا ۱۵۰ ادامه بدم

اخه دکتر گفت براش 1 سال تا 1 سال و نیم بزنین  سنش دیگه خوبه ما خودمون ب اصرار 4 ماه اضاف تر زدیم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
چه مکمل هایی بهش میدین؟ زینک کپسول هم خوبه؟ هر روز بدم

زینک شربت کلسیم ویتامین دی  ال ارژنین هم اگ بخوره هر 3 ماه ی دوره بخوره خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعلیق شدم عزیزم خب خداروشکر، ان شاء الله همینطور قد بکشهقد دخترم الان 153 بود یکماه قبل10 ماهه آمپول ...

خیلی عالیه قدش وقتی آمپول رو شروع کردی سنش وقدش چند بود ؟؟حالاحالاها پریود نمیشه خیالت راحت تو رو خدا برای دخترای ماهم دعاکن

آها پس به اقتضای سن میزنن؟!تا چه سنی مجازه؟

انگار بسته یه سن و جثه و قد بچه میزنن

منم 3 ماه اضافه تر زدم خودم🤕

دکتر گفت دیگه آمادگی پریودی و کنار اومدن باهاش رو داره

اما گفت ممکنه یکماه دیگه بشه و ممکنه یکسال دیگه

قابل پیش بینی نیست

دختر من 10 سال و 4 ماهشهرشد سینه با قطع آمپول هاش شروع شدو الان قشنگ برجسته ستاما خداروشکر پریود نشد ...

چند ماه قطع کردید!؟؟  دکتر گفت 1 سال تا 1 سال نیم بعد قطع امپول پریود میشن اگ ورزش کنه و وزنش کم باشه پریودی ب تاهیر میفته باز خدا رو شکر دختر من از روزی ک خدا خلق ش کرد لاغر مردنی بود انشاالله ک تا بعد عید بشه تو ایام مدرسه نشه

روزی یکی بدم یا هفته ای 2_3 بار؟؟

اگ تپل ی روز در میون اگ لاغر هر روز  فقط هر ماه ک بهش میدید 10 روز تا 2 هفته بهش ندید که کبد فشار بهش نیاد.  کلسیم هم حتما کنارش بهش بده با ویتامین دی واقعا عالی جواب میده 

چند ماه قطع کردید!؟؟ دکتر گفت 1 سال تا 1 سال نیم بعد قطع امپول پریود میشن اگ ورزش کنه و وزنش کم باش ...

عزیزم😂😂😂حالا دختر من برعکس از اول همه چی خور و بدنش پر بود الآنم درگیریم میگم کمتر بخوره

حالا صبر کنیم تا جهش قدی ویتامینی چیزیم بدیم شما چ ویتامینی میدید دکتری که تهران رفتید نگفت؟

قرص کلسی بست نوشته که ترکیب ویتامین دی کلسیم و منیزیم و زینک روزهای زوج ، و ویتامین دی دوهزار نوشته روزهای فرد

و چون دخترم کمبود وزن هم داره پودر سام هلس نوشته که ترکیبش آرژنین هست هرشب باید بخوره ، این داروها رو برای 3 ماه نوشته و گفت 4 الی 5 ماه دیگه باز بیارش 

تعلیق شدم عزیزم خب خداروشکر، ان شاء الله همینطور قد بکشهقد دخترم الان 153 بود یکماه قبل10 ماهه آمپول ...

قدش عالی. از دختر من 1 سال کوچیک تر ولی هم قدن.. البته دخترم هیچ وقت بلند نبود روی نمودار متوسط بود همیشه