2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6214 بازدید | 206 پست

کار خوبی کردی یکم بهشون رو میدی از خودشون در میان دلسوزی برا آدم بی لیاقت فایده نداره 

مردم مگه قهر میکنه 

زنم قهر نمیکنه اما ناز تو ذات زنه

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرد قهر قهرو ادمو پیر میکنه سعی کن باهاش منطقی حرف بزنی یبار واسه همیشه

اهوم دقیقا ..پسر کوچیکم یک و نیم سالشه قیافش همه چیش مثل خودشه بعد تا چیزی بهش میگی اونشواز هوا میکنه قهر میکنه 😂

الانم اصن من فقط گفتم الکی قهر میکنی روز ادمو خراب میکنی لازم نبود هزینه کنی دو روز ادمو معطل نمیزاشتی منتظر دیشبم داشتم خودم طبیعیش میکردم واسه یه جمله قهر کردی مگه چی گفتم یکم جنبه داشته باش ...بعد گفت اره نباید اونجور میگفتی گر گرفت گف ولش کن دهنتو ببند دوباره قهر کرد

یعنی چی که علکی قهر میکنه کارش که راه میوفته دوباره قهر میکنه!

چند سالشه چقدر بچست!

همون به بی محلیات ادامه بده تا آدم شه!

بهش بفهمون که تا وقتی تو رفتارش باتو تجدید نظر نکنه توام کوتاه نمیای

وقتی قهر میکنه خودت رو بزن به نفهمیدن . انگار نه انگار که قهر کرده و محلش نده 

شوهر من اوایل خیلیییی قهر میکرد . من قشنگ خودم غذام رو میخوردم بقیه اش رو هم میذاشتم توی فریزر  به کارهام میرسیدم محلش هم نمیدادم الان خیلی کمتر شده . 

چقد دلت پره

خیلی خیلی 😭😭😭همش قهر میکنه مثل بچه ها سر چیزای بی خود خستم کرده بگم پری شب سر چی قهر کرد خندت میگیره گفتم یه لحظه وایسا چیپس و موسیر میخوردیم تموم بشه بعد پفک و باز کن عزیز بعد پفک انداخت سمت ما روشو کرد اونور قهر کرد😐 گفتم خب چرا قهر میکنی چه ارزشی داره باز کردم گزاشتم جلوش پسر کوچیکم میخواست برداره سرشو محکم گرفته بود میگف دارم فیلم میبینم بعد گفتم نه مثل اینکه تا کوفتمون نکنی ول نمیکنی اونم زد به در سلیطه بازی پفک و پرت کرد خونه پر شد رفت سر کار گف برم سر کار راحت ترم از موندن تو این خونه ..😭😭به خدا روزی هزار بار بهم اثبات میکنه حالش ازم بهم میخوره بعد توقع داره باور کنم دوسم داره مگه یه پفک چه ارزشی داشت حالا به حرفم احترام میزاش دو دقه دیر تر باز میکرد چی میشد😭

عزیزم چرا فکر میکنی گل چیز بدیه؟واقعا خیلی که من حس خوب میده،حس شیرینیه اون اشتی رو برامن بیشتر میکنه،منکه خیلی دوست دارم و اتفاقا هروقت نگاه به گل میکنم پیش خودم میگم چقدر با ارزش بودم که برام گل گرفته تا از دلم در بیاره و ...

توام به نظرم بهتر بود اشتی میکردی بعدش باهم میشتین حرف میزدین راجب مشکلتون،اینجوری خیلی بهتره که

پریشب تو مهمونی سردار هنوز قهر بودیم اما خودمو عادی گرفتم جلو دوستاش ابروش نره بعد سردار کار هدیه بر ...

ارتشی ها که خیلی زن دوست و های کلاسن تو این مسایل، چرا رگ خوابتو بعد ده یاب نداره

خیلی خیلی 😭😭😭همش قهر میکنه مثل بچه ها سر چیزای بی خود خستم کرده بگم پری شب سر چی قهر کرد خندت میگ ...

عزیزم برید پیش مشاور

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...