2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601688 بازدید | 6592 پست
اره 4 ماه اول اصلا رشد نکرد ک زینک هم اضافه کرد... الانم ماهی نیم سانت رشد میکنه. اگ مثلا ی ماه ثابت ...

قرص زینک؟؟میشه عکسشو بفرستین ..البته دکتر اولش براش نوشت گفت هفته ای دوبار بدم بخاطر ریزش موهاش دیگه نخریدم گفتم چاق میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص زینک؟؟میشه عکسشو بفرستین ..البته دکتر اولش براش نوشت گفت هفته ای دوبار بدم بخاطر ریزش موهاش دیگه ...

میشه عکسو گذاشت لایکم کنی

مرسی

میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید   
دخترم 11ونیم. قد 153.... 7 ماه امپول فطع کردم. 3ماه رشد سینه ش شروع شده ولی علامت پریودی نداره.

عزیزم شما که آمپولو زدی چرا تا قد ۱۵۰براش نزدی ؟؟دکترش قط کرد؟؟من میگم تا ۱۵۰ ادامه بدم

چه مکمل هایی بهش میدین؟ زینک کپسول هم خوبه؟ هر روز بدم

زینک بهترین مکمل تو بلوغ. به داداش کوچیکم میدادم هر روز میخورد سالی 12 سانت رشد میکرد.. ب شدت بد غذا و کم غذا بود  کبسول زینک پلاس خارجی باشه حتما.  اها اینم بگم  قبل امپول هم دکتر دیگه میبردم  چون سنش کم بود شربت زینک بهش میداد خوب قد میکشید 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دخترم 11ونیم. قد 153.... 7 ماه امپول فطع کردم. 3ماه رشد سینه ش شروع شده ولی علامت پریودی نداره.

دختر من 10 سال و 4 ماهشه

رشد سینه با قطع آمپول هاش شروع شد

و الان قشنگ برجسته ست

اما خداروشکر پریود نشده

چند ماهه میزنینالان قدش چقدر شد و یادم رفته چند سالش بودفکر کنم از دختر من کوچیک تر بودکاربری قبلیم ...

اخلال عزیزم اتفاقا یه ساعت پیش براتون کامنت گذاشتم پرسیدم قد. کارتون الان چنده؟؟پریود شده؟؟من تا حالا ۱۵تا براش زدم قدس اون موقع ۱۳۳بود الان قدش ۱۴۴فک کنم 

اخلال عزیزم اتفاقا یه ساعت پیش براتون کامنت گذاشتم پرسیدم قد. کارتون الان چنده؟؟پریود شده؟؟من تا حال ...

تعلیق شدم عزیزم 

خب خداروشکر، ان شاء الله همینطور قد بکشه

قد دخترم الان 153 بود یکماه قبل

10 ماهه آمپول رو قطع کردیم

خداروشکر هنوز پریود نشده

میفرستمش ورزش