2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
حس میکنم قدش ۱۴۲ بود اون موقع میگفتین

فکر کنم عزیزم

آخه یادمه یکسال قبل شروع درمان 132 بود

راستی دکترش یک دوره شربت استخوان ساز استئوکر داد، خیلی خوب بود

فقط یه خورده یبوست گرفت، دیگه ندادم

چون سابقه یبوست داره

آها پس به اقتضای سن میزنن؟!تا چه سنی مجازه؟

تا سن استخوانی فکر کنم کحاز ن سن تقویمی چون سن استخوانی دخترم 11ونیم بود شروع کردیم. دکتر گفت 1 سال نهایت 1ونیم سال بزنید براش

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخر بزنیم یا نزنیم دختر من 8سالو 11ماهشه 130قدشه وزنش27 سن استخوانی 9گفتن علائم بلوغ داره سونو و ازم ...

دختر شما دقیق هم‌سن دختر منم قد دختر منم 130 ولی وزنش 25

سن استخوانی دختر شما خیلی خوبه که 9 ساله یعنی جا واسه قد کشیدن بیشتر داره یه استخوانی دختر من بین 10و نیم یازده سال 

ببین دکتر دخترم گفت باید آمپول توقف و هورمون همزمان بزنی 

منم برای اطمینان رفتم تهران دکتر دیگه ای گفت الان بزنی جلو جهش قدی بچه رو میگیری بزار بعد جهش اگه خوب قد نکشید آنوقت قطعا آمپول میزنم ، حالا دیگه من به دکتر دومی اعتماد کردم دیگه نمی‌دونم تصمیمی که گرفتم درسته یا نه 

شما هم برا اطمینان با چندتا دکتر مشورت کن بعد تصمیم بگیرم 

چون اگه بزنی میگی چرا زدم نزنی هم باز میگی کاش میزدم خلاصه تصمیم سختی هستش 

چند ماه قطع کردید!؟؟ دکتر گفت 1 سال تا 1 سال نیم بعد قطع امپول پریود میشن اگ ورزش کنه و وزنش کم باش ...

عزیزم من میخام بگم امپولشو سه ماهه کنه البته دفه قبل گفت اگه میخوای بنویسم گفتم بزارم اول مهر به نظرتون سه ماهه خوبه؟؟

عزیزم😂😂😂حالا دختر من برعکس از اول همه چی خور و بدنش پر بود الآنم درگیریم میگم کمتر بخوره

1 سالگی 9 کیلو بود 7 سال 19 کیلو...  اگ بدونی برا یه لقمه غذا چه پدری ازم در میاورد

چند ماه قطع کردید!؟؟ دکتر گفت 1 سال تا 1 سال نیم بعد قطع امپول پریود میشن اگ ورزش کنه و وزنش کم باش ...

9 ماهه قطع کردم 

الان میفرستم ورزش

نه بابا دوست دخترم به شدت لاغره، پریود شده

تا سن استخوانی فکر کنم کحاز ن سن تقویمی چون سن استخوانی دخترم 11ونیم بود شروع کردیم. دکتر گفت 1 سال ...

من قبل از اینکه دور دوم امپولشو شروع کنم دکترش گفت سن استخوانی ۱۲سال هست ولی دکتر جدیدش همون عکس رو دید گفت ۱۱سال 

من استوکر براش خریدم به زور میخوره الان قرص کلسیم بهش میدم بجای اون

بفرستش ورزش عزیزم 

باورت میشه، من خودم رو جلو دخترم عادی میگیرم 

اما هنوزم دوست ندارم پریود بشه

هی میگه مامان تو چند سالگی اینطوری شدی

چرا آبجی مثل من نیست و... 

آخه با خواهرش شیر به شیرن

اون کوچولو و ریزه میزه

عزیزم من میخام بگم امپولشو سه ماهه کنه البته دفه قبل گفت اگه میخوای بنویسم گفتم بزارم اول مهر به نظر ...

والا من 3ماه نزدم ولی میگن خییلی درد داره. 

فکر کنم عزیزمآخه یادمه یکسال قبل شروع درمان 132 بودراستی دکترش یک دوره شربت استخوان ساز استئوکر داد، ...

شما و مامان مهرسا کار خوبی کردین یک سال بعداز علاعم بلوغ آمپول شروع کردین اون یک سال ده سانت قد کشیدن من همون اول بلوغ سریع آمپولو شروع کردم پشیمانم