2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598411 بازدید | 6507 پست
ای وای ای چ حرفی یه...پس ای همه آزمایش که مشخص شده بلوغ زودرس طبیعی نیست چیه؟ شما راضی میشید دختر هش ...

سلام عزیزم من منظوری نداشتم خوب مال خیلیا هم هم دیر میشه هم زود من فقط نظرمو گفتم هر کی نظر خودشو داره 

سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

میشه درخواست بدم برام کامل بنویسین؟ خیلی لازم دارم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدمنظورتون اینه که نبایدزینک داد؟زینک بخورن زودتربه سن بلوغ میرسن؟ آخه پسرمنم کم کاری تیروییددار ...

نمیدونم، میدونی تقریبا نزدیک یک سال تحت نظردکترخون بود هی بهش دارو زینک میدادباشربتای تقویتی دیگه که اونام زینک داشتن منم طبق دستوردکترمیدادم وقتی موهای زایدرو دیدم دکترشونوعوض کردم دکترجدیدکه نشون دادم دفترچه پسراموبررسی کردگفت چرا این دکتر وقفه ننداخته برای شربت زینکش مدام زینک میداده گفتم نمیدونم گفت ازشربت زینک اینطوری شده داروهای دیگم زینک توشون داشته تقریبا یک سال هم مداومت داشتن برا همونه تا چندمدتی زینک نداد خوب شدن دکترشونم گفت اینا چون کرک هستن احتمالا خوب بشن 

ای وای ای چ حرفی یه...پس ای همه آزمایش که مشخص شده بلوغ زودرس طبیعی نیست چیه؟ شما راضی میشید دختر هش ...

ااحتمالا خودشون دختر ندارن ک درک نمیکنن به جز فشارجسمی از لحاظ روحی چقد فشار بهش میاد  من دخترم هنوز با سینه هاش مشکل داره وای ک اگ پریود بشه چقد عصبی بشه 

زینک میدادم ولی نه اون قد.. دکترش هم گفت تاثیری نداره  دخترم بیشتر کمکاری تیروید علتش بود ک تو ...

عزیزم ازمایش دختر ۴ ساله من tsh ۶.۲ بود...یعنی کمکاره؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

@sevinjooon    

سلام عزیزم درخواست هم دادم ، میشه عکس هایی که صفحه ۸۳ گذاشتین توضیح بدین ممنونم 

گیج شدم بعضی باید ها با بعضی پرهیز ها تداخل داره 

دقیق چکار میکردین خودتون بنویسین ممنون میشم ❤️

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ن سن استخوانی.. برای رشد سن استخوانی ملاک نه تقویتی  

خب بگو بدبخت شدی دیگه...کی تو یه سال ده سانت قد کشیده تازه ده سانتم بلند بشه میشه ۱۵۶ ....ای خدااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

The trouble is you think you have timeBuddha