همین سرور فمیلی مامان آویستا و بیسان ولارا من پیجشو تو اکسپلورم دیدم و برام جالب شد بچه ی چهارمش و بارداره تازه متوجه شدم یکی هم قبل این بارداریش سقط کرده
واقعا چقدر توان بدنی دارن اینا اصلا کی به کاراشون میرسن ...من فکرکنم یدونه بچه هم نتونم بیارم😂
نه ولی خب فرقشون چیه؟ تا حدودی هر دو وضع مالی خوب و شهرت دارن
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
منم اگه پول داشتم واسه هر کدوم آینده بسازم ، ده تا بچه میاوردم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اونا ظاهرا دوتا از بچه ها رو با رحم اجاره ای اوردن
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ما یکی از آشناهای دورمون از زن اولش۱۱ تا بچه داشت. از زن دومش ۵ تا.خدابیامرز خیلی فعال بود
خدا بیامرز دور ریز نداشت 😂
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
رونالدو بچه هاشو کودک کار کرده و اونا رو عرضه میکنه؟
من بلاگرا رو دنبال نمیکنم ولی رونالدو رو چرا
.. شما نگفتی اینو که
گفتی چجوری حوصله دارن زیاد بچه میارن بلاگرا منم زن رونالدو رو گفتم
اگه منظورت فیلم گذاشتن از بچه هاشونه که رونالدو هم این کارو میکنه😂
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....