همین سرور فمیلی مامان آویستا و بیسان ولارا من پیجشو تو اکسپلورم دیدم و برام جالب شد بچه ی چهارمش و بارداره تازه متوجه شدم یکی هم قبل این بارداریش سقط کرده
واقعا چقدر توان بدنی دارن اینا اصلا کی به کاراشون میرسن ...من فکرکنم یدونه بچه هم نتونم بیارم😂
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخاطر ویو و پول حاضرن ۲۰ تا بچه هم بیارن میخوای سرحال هم نباشن
دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
این سروری که میگی تا حالا بار آشپزی نکرده،قابلمه رو گاز نذاشته!کارای خونشو کسی انجام میده غذا هم بیرون!البته من 4-5سال پیش پیجشو داشتم خداروشکر کسی رو دنبال نمیکنم