2777
2789
عنوان

خاله ها تا وقتی مجردن مهربونن

156 بازدید | 17 پست

اینقدر میگن خاله خوبه خاله مهربونه خاله فلانه تا زمانی که مجردن خوبن چون بچه ندارن خاله کوچیکه من تا زمانی که مجرد بود خوب بود الان عین میمون شده همش پز شوهرشو و بارداری شو میده حالا اینااا ولش مهم نیست پز بده خب ‌

همش بهمون گیر میدن تا نامزد داشتم ازش ایراد میگرفتن وقتی جدا شدم  از جداییم الان که خواستگار دارم از خواستگارم ایراد میگیرن برید گمشید باوا😑😑😑😑

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

خاله من وقتی متاهل شده بهتر شده 🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خاله دارم عین خواهرمه عشقه عشق

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

خاله مهربون ندیدم من یکی دارم بلانسبت سگ

آره بخدا اسم عمه بد در رفته موقع جداییم عمه ام چقدر گریه کرد که برادر زادم فلان شد اینارو نگا 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من وقتی چشم به این دنیا باز کردم خاله هام که هیچ بچه هاشونم ازدواج کرده بودن 

یکی دوتاشونو بیشتر از بقیه دوست داشتم ولی الان دیگه زیاد ارتباطی باهاشون ندارم 

بعضی از فامیلارو چند ساله ندیدم

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من وقتی چشم به این دنیا باز کردم خاله هام که هیچ بچه هاشونم ازدواج کرده بودن یکی دوتاشونو بیشتر از ب ...

همون بهتر برن گم شن

آره بخدا اسم عمه بد در رفته موقع جداییم عمه ام چقدر گریه کرد که برادر زادم فلان شد اینارو نگا

ربطی به نسبت نداره 

خاله ی تو عمه ی یکی دیگه است 

عمه ی تو هم خاله ی یکی دیگه است 

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مجرده ؟

نه بچه هم داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

کاش مامانم تک دختر بود این میمونا نبودن

والا ما خواهر ها جونمون به بچه های همدیگه بند هست. یعنی از جون و دل برای بچه های خواهرها مایه میذاریم هم تو مجردی هم متاهلی هم بعد بچه دار شدن 

عمه ندارم 

خوشبحالت😁

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂