2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601845 بازدید | 6602 پست

چقدر خوشحال شدم که تاپیک باز شد

استارتر به جرات میگم جز بهترین تاپیک ها بودین

دختر من متولد اردیبهشت ۹۱ هست یعنی الان ۱۰ سال و ۲ ماهشه با وزن ۳۰ کیلو لاغر و بلند😅

تازه یکماه هست که رشد سینش رو کم حس کردم

نامحسوس اندام خصوصیش رو تو حمام چک کردم حتی یک نخ مو ندیدم ولی براش پریود شدن رو مختصر توضیح دادم که اگه اتفاق افتاد نترسه

به نظر شما نیاز هست دکتر ببرم و اینکه چقدر طول میکشه پریود بشه؟

قدش رو نمیدونم ولی بلند هست نسبتا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
بله عزیزم خوشحال میشم🌷🌷

عزیزم خدا شما مادرو دختر برای هم نگهدار

این دکتر ها همین بلارو هم سرمن و خواهرم اوردن که هر دوتامون قدمون کوتاه شد 

مادر من  برای خواهرم مراجعه کرده بود،همین حرفهارو گفتن و باعث شدن که مادرم دیگه پیگیری نکنه 

با اینکه قد مادرم بلند بود و پدرم متوسط ،من وخواهرم قد کوتاه شدیم 

لطفا برای رشد بچه ها حساس باشید و حتما چندتا دکتر برید،عکس از مچ دست حتما بگیرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.

با اجازه استارتر

برای قبولیم توی رشته فرهنگیان دعا کنید.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
چقدر خوشحال شدم که تاپیک باز شد استارتر به جرات میگم جز بهترین تاپیک ها بودین دختر من متولد اردیبه ...

دختر من همسن دختر شماست .دو سال پیش اولین علائم بلوغش شرو شد بردمش متخصص غدد گفت خودت تصمیم بگیر آمپول بزنیم یا نه .واقعیتش از آینده و عوارض داروها ترسیدم .الانم یک ماه هست پریود میشه .قدش 152 و وزنش 40 هست .الان تعطیلات هست زیاد مشکلی با این موضوع ندارم ولی مهر که بره مدرسه می ترسم نتونه خودشو جمع و جور کنه 

ممنون از تاپیک خوبتون دخترم ۲سالگی ۸۰قدش بودو وزن ۱۰کیلو الان که ۲سال و۴ماهشه نه قد و نه وزنی اضاف ...

سلام عزیزم قد دو سالگی ۸۰ یه مقدار کوچیک احتمالا سن استخوانی ش هم کمتر سن خودش باشه  ک بیشتر موقع ها از کمبود هورمون رشد به نظرم غدد کودکان ببرید  ک انشالله بلند بشه

دختر من همسن دختر شماست .دو سال پیش اولین علائم بلوغش شرو شد بردمش متخصص غدد گفت خودت تصمیم بگیر آمپ ...

پس احتمالا دختر من ۲ سال دیگه پریود میشه

چون تازه یکم رشد سینه شروع شده ولی مو زاید نداره الان ۳۰ کیلو هست 

اگه بدونم روال عادی داره طی میشه دکتر نمیبرم

خودمم کارشناس ازمایشگاهم به فکر افتادم یه سری تست هورمونی ازش بگیرم ببینم چطوری وضعیتش

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
استارتر عزیز، من مادر یک پسر ده ساله هستم و با اینکه مطالب تاپیک ارزشمندتون بیشتر در رابط با بلوغ دخ ...

ممنون عزیزم واقعا لطف دارید شما منم مث شما یه مادرم برا همین درک میکنم همه نگرانی ها و دلهره های مادرانه و انشالله ک کنار هم بتونیم این دوران بچه ها رو به سلامتی بگذرونیم 

چقدر خوشحال شدم که تاپیک باز شد استارتر به جرات میگم جز بهترین تاپیک ها بودین دختر من متولد اردیبه ...

سلام عزیزم ممنون بابت این همه لطف تون..  من حدس میزنم ۱۲ تا ۱۳ سال پریود بشن از رشد سینه ۲ سال میانگین  طول میکشه تا هورمون ها به حدی برسه ک رحم و تخمدان برای پریود آماده  بشه و رشد حداکثری هم از زمان رشد سینه و رویش مو ک اصطلاحا جهش رشدی میگن و اندازه ش هم بستگی ب ژنتیک و تغذیه داره از ۷ تا ۱۰ سانت ممکن باشه  و بعد بلوغ هم از ۲ تا ۱۲ سانت رسد قدی داره 

قد خیلی به ارث ادم بستگی داره من بعد از پریودیم هم قد کشیدم ۱۲ سالگی پریود شدم،البته قدم کوتاهه و دل ...

ددست عزیزم ولی رشد اصلی برای قبل پریود چون بعد اون هورمون های زنانه صفحات رشد و زود میبندن  و اینکه  رشد صفر میشه منظور نیست منظورم رشد بعد مریود کم میشه از ۳ تا ۱۲ خوب برا کسی ک با قد ۱۴۲ پریود بشه حتی ممکن قدش متوسط هم نشه  اونا ک زود پریود شدن قد قبل پریودی شون حتما بلند بود