2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست
ردستش ماه اول میزنه نمونه دیگه ش پیدا نکردم فعلا ایتالیایی زدم ولی اگ منظورتون خود امپول بله زدنش به ...

سلام دختر منم ۷سالشه ترشح سفید داره رو لباس زیرش میبینم  به نظرتون علائم بلوغ زودرسه

من پسرم هم زود به باوغ رسید ولی الان که ۱۳ سال و هشت ماهشه قدش حدودا ۱۷۷ هست  دخترم هم کلن از ب ...

سلام، چون اینجا تجربه ی مادرهای پسردار کمتر ثبت شده میشه جسارتا بفرمایید آقازاده ی شما زمان شروع بلوغشون چند سالگی و اولین علائمشون چی بوده، همچنین قد و وزن شروع بلوغ. 

پیشاپیش سپاس 🙏 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دختر منم ۷سالشه ترشح سفید داره رو لباس زیرش میبینم  به نظرتون علائم بلوغ زودرسه

ترشح اگ همراه علامت دیگه باشه بله ولی اینجور ک گفتین من فک کنم عفونت باشه سنو رحم تخمدان ب دکتر بگید بنویس ک خیالتون راحت بشه

ترشح اگ همراه علامت دیگه باشه بله ولی اینجور ک گفتین من فک کنم عفونت باشه سنو رحم تخمدان ب دکتر بگید ...

عزیزم چه علائمی من وحشت میکنم الان بخاد پریود بشه چون خیلی ریزه میزه است گناه داره

سلام، چون اینجا تجربه ی مادرهای پسردار کمتر ثبت شده میشه جسارتا بفرمایید آقازاده ی شما زمان شروع بلو ...

چون تیتر در مورد دختر دارا بود😁 من تجربه برادرم بگم ک ۱۲ سالگی موهاش چرب شد و جوش میزد و بعد ش صداش بم شد و جهش رشدی کرد و ۲ سال بعدش قدش ۲۲ سانت رشد کرد هنوز البته سیبیل در نیاورده و موهای زیر بغل فقط داره  و قدش ماهی ۱ سانت رشد میکنه

ممنون از تاپیک خوبتون

دخترم ۲سالگی ۸۰قدش بودو وزن ۱۰کیلو

الان که ۲سال و۴ماهشه نه قد و نه وزنی اضاف نکرده

۶ماهش بود عقرب زدش کلی آزمایش ازش گرفتن دوسالگی هم یه مشکلی واسش پیش اومد دوباره خون زیادی ازش رفت 

من و همسرم‌هر دو قدمون خوب نسبتا 

به نطرتون کوتاهی قدش واسه کم خونی نیست 

به نظرتون‌لازم‌وکتر غدد ببرم

مامان های عزیز من سعی کردم حواب سوالای همه رو بدم چون وظیفه خودم دونستم برل کسایی ک امدن تاپیکم احتر ...

استارتر عزیز، من مادر یک پسر ده ساله هستم و با اینکه مطالب تاپیک ارزشمندتون بیشتر در رابط با بلوغ دخترهای دسته گل بوده ولی تا این صفحه همه مطالبو تمام و کمال مطالعه و با اجازه بخش هاییشو سیو کردم. 

شما نمونه ی یک مادر آگاه و توانمند هستین، امیدوارم دخترخانمتون علاوه بر رشد قدی و سلامت جسمیشون در مسیر زندگی شمارو الگوی خودشون برای این سطح از درک و فهم و متانت قرار بدن، چون کاملاً با مناعت طبع و زبان خوش و مسئولانه پاسخگوی همه ی سوالات عزیزان بودید. 

از شما برای سعه ی صدرتون یک دنیا قدردانی دارم و خواهشمندم تاپیکو قفل نفرمایید. 🙏 

من ۱۲ سالگی پریود شدم دیگه 🤦🏻‍♀️ منم زود رس بوده ؟ الانم قدم ۱۵۷ 

منم‌ ۱۲ سالگی پریود شدم ولی رشد قدی من ادامه داشت الان قدم ۱۷۰ هست به ژنتیک و ورزش‌هایی که انجام میدی خیلی مربوط میشه حرکات کششی پرشی اینا باعث افزایش طول قد میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
واقعا تاثیر داره دختر منم ۷ سالشه از همه تو کلاسشون کوتاه تره

آره واقعا تاثیر گذاره از ده سالگی رفت خیلی روی قدش تاثیر گداشت .از همین سنش حتما به یه طبیب سنتی یا اسلامی مراجعه کنید.قبل و بعد از حجامت باید کباب یا آبگوشت بخوره

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
منم‌ ۱۲ سالگی پریود شدم ولی رشد قدی من ادامه داشت الان قدم ۱۷۰ هست به ژنتیک و ورزش‌هایی که انجام مید ...

مگه شما الان چند سالتونه ؟ 

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔