2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم ازم شکایت کیفری کرده

603 بازدید | 34 پست

شوهرم از من شکایت کیفری کرده . دو موردش اثبات نشده 

توهین ب اشخاص عادی و تهدید ب چاقو . 

رفتم مغازش رو میزش وسبله بود پرت کردم چون جهازم رو نمیداد ولی بهش توهین تکردم ب دادیار گفتم فیلمش رو ببیتید من نه توهین کردم نه تهدید . دادیار گفت ب احتمال ۹۰ درصد تعلیق میشین برین با قاضی صحبت کنین بازم . 

من واقعا پول جریمه نقدی رو ندارم .  بیمارم روحی بیمار شدم افسردگی دارم. عفونت واژن گرفتم . پولی نداشتم برم دکتر ‌ نمیتونم سرکار برم   حالم خیلی بده . برم با قاضی صحبت کنم التماس کنم ‌ می ترسم سو ءاستفاده کنن ممکنه بکنن؟؟ یا قاضی ها محترم هستن؟ اخه ب هبچکی اعتماد ندارم ببین درمونده هستیم و کاری ازمون ساخته نیست  ازم سو استفاده بشه .چون یکبار همین اتفاق افتاد ولی کار اداری بود . . منم پشتوانه ندارم بی کسم  هیچکاری نکردم گزارش ندادم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم احساسی تصمیم گرفتی

شوهرت دنبال اتو بود ازت

الا هم با این کارش میخواد مهریتو بالا بکشه احتمالا

میدونم چه شرایط وحشت ناکی داری اما سعی کن منطقی تصمیم بگیری

اول بسنج بعد عمل کن

اونم وقتی شوهرت ۷ خطه

عزیزم احساسی تصمیم گرفتیشوهرت دنبال اتو بود ازتالا هم با این کارش میخواد مهریتو بالا بکشه احتمالامید ...

نه مهریه پروندش جداست . این جداست. ربطی ب مهریه نداره

اینم حرصش گرفته . 

قاضی اگه قاضی محترمه باشه از سر التماس اینو اون تصمیم نمیگیره بگرد دنبال راه درستش

من تو فشار عصبی بودم . تا حالا سابقه چیزی ندارم ‌  اینم دعوا خانوادگی بوده .  واقعا هیچ پولی ندارم ‌