2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست
مرسی عزیزم از جوابت و تاپیک مفیدت.. اینطور که شما میگی برجستگی سینه دخترم ناشی از بلوغ نیست.. به ...

خواهش میکنم عزیزم... بله دقیقا بخاطر تپلی چون اون بزرگ شدن سینه جوری ک ادم متوجه ش میشه و اوایل ش درد زیادی داره موقع رشد کردن  و اون سفتی سینه دقیقا مث حالت پروتز میمونه ولی مامان های همیشه نگران با تپلی و چربی سینه اشتباه میگیرن  

دختر منم 6 سال و 10 ماهشه قدش 131 و وزنش 35 کیلوهست موهای زیر بغلش داره مشخص میشه پیشانی هم جوش زده بوی عرقش هم تغییر کرده 

دو ماه پیش رادیولوژی مچ دستش سن استخوانی رو 8 سال و 10 ماه تعیین کرده بود

دکترش یک ماه نیست 

میخوام ببرم تهران ولی دکتر خوب نمی شناسم

دوستان اگه دکتر خوبی میشناسید توی تهران به من معرفی کنید

خیلی ممنون از تاپیک خوبی که زدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده مادری کوتاه و پدری بلند اتفاقا بعد پریود به شدت بلند شدم.  اصلا قرص و دارو به خورد بچه ...

عزیزم ادم تا ادم‌فرق داره.دکتر متخصص که الکی دارو نمیده حتما عوارض و فوایدشو در نظر گرفتن.هیچ وقت هیچ وقت به کسی نه توصیه دارویی کنید نه به قطع دارو.چون ممکنه کسی گوشی بده و مدیون بشید.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

مرسی عزیزم از جوابت و تاپیک مفیدت.. اینطور که شما میگی برجستگی سینه دخترم ناشی از بلوغ نیست.. به ...

برا پسرا هم‌همینه.بلوغ زودرس تو‌اونا به یه شکل دیگست.ولی مثل تجاوز که خیلیا فکر میکنن برا دختر اتفاق میفته و پسرا دیده نمیشدن اینم همینجوره.بیشترم به خاطر سبک زندگیه.هم‌شاید تحرک‌بیشتر ماها هم اینکه چشم گوشمون بسته تر بود.همه چی نمیدیدیم.الان متاسفانه خیلی نمیشه رو چیزای که میبینن کنترل کرد مواظب ی تو گوشی خودش چیزی نبینه تو‌گوشی دوستاش.ما نوه دختری نداریم ولی عین دخترا مواظبیم نگرانیم.اینجا طرف میگه خدا رو شکر من دختر ندارم پسر دارم.غافل از اینکه چقدر پسرا هم اسیب پذیرن

برا پسرا هم‌همینه.بلوغ زودرس تو‌اونا به یه شکل دیگست.ولی مثل تجاوز که خیلیا فکر میکنن برا دختر اتفاق ...

دقیقا ۲ سال پیش سیزده به در یه پسری میخواست به پسر دایی ۱۰ ساله من تجاوز کنه و به موقع مچش و گرفتن مواظب پسرها تون باشید عواقب روحی ش شاید بدتر از دخترا باشه  به خیال اینکه پسرن ازاد نزارید جامعه واقعا خراب شده

دقیقا ۲ سال پیش سیزره به در یه پسری میخواست به پسر دایی ۱۰ ساله من تجاوز کنه و به موقع مچش و گرفتن م ...

درسته نباید چشم‌از بچه ها برداشت.این‌حساسیت نیست.اوضاع خوب نیست

قریونت عزیزم.... درسته ... راستی خانومی ... من دقیقا پلی کیستیک نمی‌دونم چیه ....  ولی اگه تخم ...

ممنون عزیزم چشم انجام میدم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
خواهش میکنم عزیزم... بله دقیقا بخاطر تپلی چون اون بزرگ شدن سینه جوری ک ادم متوجه ش میشه و اوایل ش در ...

سلام عزیزم،من تایپک شمارو تا نصفه هاش خوندم،چون خودمم دوتا دختر دارم کلی استرس گرفتم،من دختر بزرگم خیلی لاغر ب نظر من تازه ۶سالشه قدش ۱۱۹,وزنش۱۸همش نگران اینم ،چن وقته تو فکرشم ببرمش چکاپ 

من سیزده سالگی پریود شدم قدمم ۱۶۴ بود ولی بعد پریودیمم قد کشیدم الان ۱۷۱ ق دمه چون بعد پریودم روند ب ...

بله عزیزم بعد پریود قد کشیدن هست ولی متاسفانه محدود شما ماشالله قدتون قبل پریود عالی بود قد هم نمیکشیدی مسعله ای نبود 😀

ما بختیاریم معمولا متوسطیم😀

الان حتی مردا هم بلند نیستن کلا دارن رو به کوتاهی قد میره جامعه  دخترتونم انشالله یه قد خوب  داشته باشه نگران نباش تو تلاش تو کردی دکتر بردی انشالله نتیجه میگیرین