2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598589 بازدید | 6508 پست
بله.ولی ازهمون بچگی هم آلتش بزرگ بود برای هنین نگرانم

همه به فکرکوچیک بودنن اشکالی نداره که نگران نباش بهترازاینه که بزرگ شه دنبال بزرگ کننده باشه

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

مامان مهرسای عزیز

دختر من 8 سال و 9 ماهشه حدودا 4 ماهی میشه که موهای زاید دستگاه تناسلی قسمت پایینش دراومده ..کمی سینه اش برجسته شده.. اما خوب تپل هم هست اضافه وزن داره ..قدش 131 وزنش 38 کیلو //

من باید نگران این موضوع باشم ؟ به نظرت ببرم دکتر غدد ؟  

همینی که هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش ما پسر کوچیک تو فامیل چون زیاد داریم و خودم ۴ برادر دارم طبق تجربه خودم بیشتر میگم ..‌چون تو س ...

عزیزم یه سوال داشتم موی زائد ناحیه تناسلی که میگین باید زبرباشه؟من دخترم ۹سالشه دقیقا سینه وعلائم دیگه نداره  ولی کلا ازبچگی خیلی پرمو بود ناحیه تناسلیشم موداره ولی نازکن خیلی اینم حساب میشه یانه؟

بارب دل دوستان پراز غم نکنی   باتیرقضا قامتشان خم نکنی  یارب تورا به حق قران سوگند   یک مو زسر عزیز من کم نکنی🌹🌹
راستش ما پسر کوچیک تو فامیل چون زیاد داریم و خودم ۴ برادر دارم طبق تجربه خودم بیشتر میگم ..‌چون تو س ...

سلام لطفا اگه اطلاعت دارید از پسره اون رو هم بفرمایید برای ما که پسر داریم چطور تشخیص بدیم بعد تشخیص چیکار باید کرد 

دو خط پایین پستت بخون ببین من چی میکشم تو این تاپیک چه حرفهایی بشنوم  من مادر ظالمم ک دارم بچه ...

من از یک سال پیش کم کم اطلاعاتی در مورد پریودی به دخترم دادم.. هر وقت پریود میشم .. بهش میگم پریود شدم.. یا مثلا زمانی که باید اپیلاسیون برم دخترم کاملا در جریان هست و همینطوری  متوجهش کردم که تو هم چند سال دیگه که بزرگ شدی همین وضعیت داری( دراومدن موهای زاید دستگاه تناسلی ) .. 

به نظرم باید از 7 سالگی به بعد ذهن دختربچه ها رو اماده کنیم برای دریافت این اطلاعات ... و محافظت از اندام خصوصی شون .. 

همینی که هست
حرفایی برای نگفتن یعنی چی؟میشه یکم توضیح بدین

یعنی خیلی چیزارو میدونی و قادر به گفتنی اما حاضر نیستی بازگو کنی و این یعنی انسانیت که هر چیزی رو تو هر لحظه به زبون نیاری. انشاءالله خوب گفته باشم

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
دختر من ۱۱ سالشه یکساله پریود میشه پارسال بردمش متخصص غدد ، گفت نگران قدش نباش اینکه میگن پریود رو ق ...

میشه بپرسم قدش موقع پریود و ی مدت بعد پریود چقدر بود؟یا بعد از پریود چند سانت اضافه کرده؟

مامان مهرسای عزیز دختر من 8 سال و 9 ماهشه حدودا 4 ماهی میشه که موهای زاید دستگاه تناسلی قسمت پایینش ...

سلام عزیزم زیر ۹ سال علامت خطر برای بلوغ زودرس اگ روند بلوغ کند باشه اشکال نداره ولی اگ جهش رشد داره دیدید ک بلوغ داره سریع پیش میره اقدام کنید برجستگی سینه مهم نیست توی بلوغ اون حاله قهوای حالت ی توده سفت میشه  اگ چاق بافت سینه یک دست پهن و بزرگ ولی تو بلوغ  اول از حاله قهوای بزرگ میشه بعد کل سینه حالت تیز بزرگ میشه و خیلی هم سفت 

عزیزم یه سوال داشتم موی زائد ناحیه تناسلی که میگین باید زبرباشه؟من دخترم ۹سالشه دقیقا سینه وعلائم دی ...

مو کرکی بخاطر پرمویی  ولی نو زاید منظور موهای شبیه موهای ادم های بزرگسال نه کرکی 

سلام،دختر ۹ و نیم ساله ی من ،حدود دو سالی میشه که یکی از سینه هاش داره رشد میکنه ولی اون یکی سینش خی ...

نگران نباش درست میشه دختر منم رشد سینه دوم چتد ماه بعد بود این کاملا طبیعی.

سلام لطفا اگه اطلاعت دارید از پسره اون رو هم بفرمایید برای ما که پسر داریم چطور تشخیص بدیم بعد تشخیص ...

اگ پسرا زیر ۱۱ سال صدای بم داشت و موهای صورت مث سیبیل دراورد نشونه احتمال بلوغ زودرس ولی جوش صورت وجرب شدن مو و بدخلقی از ۱۱ سال طبیعی 

سلام عزیزم زیر ۹ سال علامت خطر برای بلوغ زودرس اگ روند بلوغ کند باشه اشکال نداره ولی اگ جهش رشد داره ...

مرسی عزیزم از جوابت و تاپیک مفیدت..

اینطور که شما میگی برجستگی سینه دخترم ناشی از بلوغ نیست.. به دلیل نسبتا تپل بودنش. 

ولی در مقایسه با ما که نسل دهه 60 هستیم.. این بلوغ خیلی زود داره میفته برای دخترامون متاسفانه 

انشالله که گل دختر شما هم با این درمان پریودش در موعد خودش اتفاق بیفته. 

همینی که هست