2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش نوشابه نده.

اگه رشدش طبیعیه و قد و وزنش مشکلی نداره توش دخالتی نکن بدن سالم به طور طبیعی تشخیص میده چی مناسبه و متابولیسم رو تنظیم میکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دیگه نمیخوره چیزی

چند وقته این جور خوراکی ها رو بهش میدی؟ آخه وقتی به این چیزا عادت میکنن میلشون رو غذا کم نمیشه من نمیتونم نظر بدم چون بچه نداشتم حتما برای تو مادر سخت بوده ک نتونستی بهش غذا بدی ببرش دکتر 

ولی بعضی وقتا غذا بذار جلوش بذار با غذا بازی کنه کم کم میخوره حتی اگر دور بریزه بچه اطرافم دیدم ک اینطوری خوش غذا شدن یه زیر انداز بنداز ک کثیف کاری رو بتونی تمیز کنی

بچم 5 سالشه، خدا میدونه چه مصیبتی کشیدم که از امسال غذا میخوره، فقط شیر می‌خورد، پارسال هم شیر می‌خورد، هم به زور سوپ، دکتر هم فقط اشتها آور میداد که فایده نداشت، بچم کلا عین خودم بد غذا و بی میل هست، الانم تا خودم بالاسرش نباشم نمیخوره،اما وقت میذارم بالاسرش میشینم یا براش لقمه میگیرم یا خودش میخوره، خداروشکر که فعلا خوب میخوره، اما میوه اصلا، فقط موز میخوره در بین میوه ها