2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598521 بازدید | 6507 پست
خیلی خیلی ممنون از تاپیک مفیدت ،بالاخره تو این سایت یچیز به درد بخور پیدا کردم ،چون خودم اینطور بودم ...

خواهش میکنم  من راستش خیییلی نی نی سایت زیر و رو کردم مطلبی پیدا نکردم برا همین برا دوم تاپیک زدم اگ نترکم البته  ک تجربه هامون با هم اشتراک بزاریم تا انشالله  این دوران و بگذرونیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بپرسم قد و وزن و سن دخترتونو و اینکه هورمون رشد هم براش نوشت دکتر یا نه

سن یازده سال و نیم

قد ۱۴۴

وزن ۴۴

هورمون رشد نه 

ولی آمپول تعویق بلوغ یک سال زد

و‌موثر بود چون دقیقا علایم متوقف شد

تازه امپول قطع شده دوباره یکم علائم داره خودشو نشون میده

البته اگر نمیزد دکتر گفت قدش حدود ۱۵۳ میمونه

چون ما همه بلند قد هستیم دوست نداشتم دخترم قدش کوتاه باشه و بعدها غصه بخوره

در ثانی اینکه بلوغ زودرس عوارض خودش هم داره

نه صداش بم نیست  سبيل نداره مقاله یا سایتی هست که یکم درموردش مطالعه کنم

راستش ما پسر کوچیک تو فامیل چون زیاد داریم و خودم ۴ برادر دارم طبق تجربه خودم بیشتر میگم ..‌چون تو سن ۱۲ سالگی ۸۰ درصد شون صداشون بم میشد و بلدش جهش رشدی سالی ۱۰ ۱۲ سانت شروع میشد  و معمولا ۲ ۳ سال رسد قدی خوبی داشتن

خیلی معدرت میخام موهای ناحیه شرمگاهی حتما باید مثل موی زائد باشن؟ دارم دیوونه میشم بخدا

موی اونجا خودتون متوجه میشید ک دقبق مث ادم بالغ  زمخت و سیاه شده و از پایین شروع میشه تا بالا کشیده میشه

تاپیکتون رو که خوندم یه جوری شدم بغضم گرفت ترسم گرفت چون یاد خودم افتادم

من هم دچار بلوغ زودرس شدم 

و بارشو خودم تنهایی به دوش کشیدم با وجود اون سن کم!

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
ن عزیزم ۱ سال تزریق میشه ک ۱۲ سالگی پریود بشه تا هم عقل ش با سن جسمی ش یکی بشه واقعا دلیل این همه تی ...

والا ما پریود شدیم از این ادا ها نداشتیم 😐😐🙄 ، بازم ببخشید اگه ناراحت شدی 😐 

تاپیکتون رو که خوندم یه جوری شدم بغضم گرفت ترسم گرفت چون یاد خودم افتادم من هم دچار بلوغ زودرس شدم& ...

دو خط پایین پستت بخون ببین من چی میکشم تو این تاپیک چه حرفهایی بشنوم  من مادر ظالمم ک دارم بچه م امپول میزنم😁