2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598619 بازدید | 6512 پست

ووای امان از هوزستان که هیچ صاحبی نداره. دلیل این که کم کاری مشخص نشده ازمایشگاه های بد هستن.منم همین بلا سرم اومد تا رفتم تهران. الانم گیر دوا و دکتر و کوفت افتادم فقط بخاطر ارمایشگاه ها دکترای دو هزاری ب اصطلاح فوق تخصص. البته من مشکل تخمدان درگیر شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانم میگه موها زیر بغلم بدم میاد دوستام ندارن چرا من دارم 

میشه جواب منم بدین؟؟

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم
اصلا میخوای یه کاری بکن که دخترت ۱۷ سالگی پریود بشه 🙄 

ن عزیزم ۱ سال تزریق میشه ک ۱۲ سالگی پریود بشه تا هم عقل ش با سن جسمی ش یکی بشه واقعا دلیل این همه تیکه پرونی نمیدونم؟؟ خدا قسمت هیج کس نکنه فقط مادرایی ک مث من مشکل دارن می تونن متوجه بشن 

صفحات زیاده من یکم امروز بی اعصابم نمیتونم همشو بخونم ب جواب برسم... پسر من سن استخوانش 2سال عقبه و ...

خواستم همین و بگم وقتی سن استخوانی کمتر احتمال زیاد کمبود هورمون رشد ک باید هورمون براش مینوشت مولتی تنهایی چاره ساز نیست 

دختر من 8سال و نیمشه قدش145و وزنش48کیلویه هیچ علامتی از موی زائد و بلوغ نداره ولی تپلیه باید ببرمش د ...

ن عزیزم دخترتون سالم و سلامت اصلا اینطور نیست چاقی صدرصد بلوغ و زودتر کنه دخترتون قد ش طبیعی بلند 

خواستم همین و بگم وقتی سن استخوانی کمتر احتمال زیاد کمبود هورمون رشد ک باید هورمون براش مینوشت مولتی ...

فقط ارژیتال شربتشو داد ک اثر نداشت....اونقد عوارض داره امپولش ک واقعا میترسم برم دنبال تزریق

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام ببخشید من ی ماه دیگه ۱۵ سالم میشع و قدم ۱۵۷ و خوب فقط دو بار عادت شدم و دیگه نشدم بنظرتون دیگه ...

بعد پریود قد از ۲ ۳ سانت تا ۱۲ سانت رشد داره

هرچی سن پریود کمتر باشه رشد بعد بلوغ  بیشتر چون سن تون بالا بوده فقط با عکس مچ دست یا زانو میشه فهمید صفحات تون بسته س یا نه  خیلی رو تغذیه ت کار کن ورزش کن حداقل ۳ سانت و قد میکشی نگران نباش

من منظورم بلوغ زود رسی بود که عامه میگن، هر کس زود پریود بشه میگن، بلوغ زودرس، اتفاقا اشاره کردم دخت ...

ممتاسفانه دکترای خوزستان کلا بدرد نمی خورن ... اخه عمه هاش همه قد بلند و همیشه ذوق داره بلند بشه من فقط قد خودم کوتاه موند اومم بخاطر بد غذایی ک داشتم و رسیدگی ک خانواده نکردن والا برادرام همه ۱۸۵ ب بالان دوست داشتم دخترم حداقل ۱۶۰ برسه